x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 21

נושא: אסטרטגיה - כיצד נערכים לסופ"ש

Re: אסטרטגיה - כיצד נערכים לסופ"ש

ההפסד על הנייר כרגע הוא 1400 ש"ח.
    אומנם קיבלנו 2000 ש"ח עם פתיחת הפוזיציה ועוד 500 ש"ח בתיקון הראשון ועוד 400 ש"ח בתיקון השני=סה"כ קיבלנו 2900 ש"ח אבל אם נסגור כעת את הפוזיציה נצטרך נצטרך להחזיר לשוק 4300 ש"ח ולכן ההפסד שלנו כעת עומד על 1400 ש"חץ

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    לא משהו מוחלט אבל זו נקודה שכבר מלחיצה את השחקנים (1040) והעדפה להרחיק
    את המדד מנקודה זו, ורצוי אף מתחת ל 1020.
    הרף התחתון החודש כרגע מוחלט ביותר - 980. רק קריסה אמיתית במדדים יכולה לשבור
    רף תחתון זה.

כנראה בגרף הרווח מושג בין מדד 945 ל-1040 ובעיקר בחלק היותר נמוך. האם לא כדאי להזיז את הגרף קצת יותר ימינה? נדמה לי שהייתי מרגיש יותר נוח בטווח 990-1060.

לפי החישובים שלי האסטרטגיה מופסדת עד היום כ-2,200 ש"ח, ואני ביצעתי את האסטרטגיה לפי המדדים שהוזכרו ע"י שחקן. רק בפתיחת הפוזיציה היה שינוי קל, בין 1000-1005 והתיקון שלשום בוצע במדד 1025.

חוץ מזה, לא יכולתי לפעול בזמן בתיקון השני - בהערכות לקראת סופ"ש, כי ראיתי את ההודעה של שחקן רק לאחר תום המסחר.
    לדעתי יש כאן בעיה שיש למצוא לה פתרון - איזו שהיא התראה ששחקן רושם תיקון לאסטרטגיה, או לקבוע איזה שהוא כלל, כמו למשל ששחקן תמיד רושם תיקון לאסטרטגיה בשעה האחרונה למסחר, כי הרי לא ניכנס כל רגע לאתר כדי לבדוק אם שחקן נתן תיקון.
    זו פעם ראשונה שאני סוחרת לפי האסטרטגיות של שחקן ואני מקווה שזה לא יהיה נסיון כושל דווקא בגלל סיבות כאלה.

שחקן אני לא מבין.
    אתה כותב את הדברים בערך ב- 14:00, כלומר כאשר עדין היה מסחר (נסגר ב- 14:45). אבל זה פורסם בערך ב- 16:00 כאשר הסתיים המסחר. בצורה זו אנו לא יכולים לבצע את העדכון המוצע ביום ה' (אלא רק ביום א'). כמדומני דבר דומה קרה גם בעדכון הראשון של האסטרטגיה (אני לפחות גיליתי אותו רק לאחר שהסתיים המסחר).

ציטוט פורסם במקור על ידי RONB
    לדעתי האסטרטגיה הראשונית כולל התיקון ועד היום מופסת כ- 3,000 ש"ח .
    לא שזה הרבה אבל ככה זה גם אצלך?
    לדעתיי ואני עוקב ומעדכן, עם השינוי האסטרטגיה בהפסד של 1250 ש"ח.

ציטוט פורסם במקור על ידי miki1
    ההפסד על הנייר כרגע הוא 1400 ש"ח.
    אומנם קיבלנו 2000 ש"ח עם פתיחת הפוזיציה ועוד 500 ש"ח בתיקון הראשון ועוד 400 ש"ח בתיקון השני=סה"כ קיבלנו 2900 ש"ח אבל אם נסגור כעת את הפוזיציה נצטרך נצטרך להחזיר לשוק 4300 ש"ח ולכן ההפסד שלנו כעת עומד על 1400 ש"חץ
    ממש קרוב לנתונים שלי אחרי השינויים רווח פוטנציאלי 2900, הפסד1250

ביצעתי את האסטרטגיה בשינוי קל רק 2 c1060
    תיקון 1 ביצעתי במדויק
    תיקון 2 החלפתי את רגל הc1010
    ספגתי הפסד של 200 שח
    עשיתי טוב ?
    שבת שלום

אמיר ,

קצת לא מסתדר לי איך הפסדת רק 200 ש"ח , בשעה שהיית חשוף כלפי מעלה יותר מאשר מי שביצע את האסטרטגיה במדויק , שהרי קנית רק 2*C1060 כהגנה במקום 3 ( מה שגרם לך להיות חשוף יותר בדלתא ) ?

דבר שני , ציינת שבתיקון 2 - החלפת את רגל ה C1010 במקום לגלגל את ה PUT שכתבת , למה אתה חושב שזה עדיף ממה שהציע שחקן ? הייתי שמח להסבר ( האם זה מכיון שקנית רק 2*C1060 !? מפני שאם כן נראה שהיית יכול לאזן זאת אחרת )

תודה

גם לפי החישובים והמעקב שלי על האסטרטגיה (ואני עוקב אחריה מהרגע שפורסמה) יש הפסד כרגע של כ 1100 ש"ח. אני מבין שיש הפרשים בהפסד בגלל מחירי ביצוע שונים אבל האם סביר פער כזה לעומת נתוני השחקן על מצב הפוזיציה כרגע?

ציטוט פורסם במקור על ידי jona
    שחקן אני לא מבין.
    אתה כותב את הדברים בערך ב- 14:00, כלומר כאשר עדין היה מסחר (נסגר ב- 14:45). אבל זה פורסם בערך ב- 16:00 כאשר הסתיים המסחר. בצורה זו אנו לא יכולים לבצע את העדכון המוצע ביום ה' (אלא רק ביום א'). כמדומני דבר דומה קרה גם בעדכון הראשון של האסטרטגיה (אני לפחות גיליתי אותו רק לאחר שהסתיים המסחר).
    מצטרפת לדברים שכתב יניב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות