x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 24

נושא: אסטרטגית יוני - דיון !

Hybrid View

אם אתה מתכוון במקרה השני שהוא קנה 1520 שבועי אז הבטחונות שלו יהיו יותר מ2000 אך פחות מ4000 מכיוון שמעורב פה מרכיב זמן מלבד הסטרייק המדובר.
    על אחת כמה וכמה אם בחר לקנות 1550 שבועי אז הבטחונות יהיו גבוהים מ2000 לא משנה כמה יחידות יקנה.

הכל עניין של ניהול פוזיציה/ניהול סיכונים אישי כל אחד יבחר מה מתאים לו כשהוא פותח אסטרטגיה.

באסטרטגיות שאתה נותן באתר (למען הסר ספר אני רוצה להדגיש שכולנו מעריכים מאוד ומודים לך על השיתוף והליווי במקרה של תרחיש שלילי שהתממש, ומאוד מאוד שמחים שאתה בכלל בוחר לשתף אותנו)
    חשוב לשמור על עקביות מול הבטחונות שנדרשים על ידי המערכת/המסלקה, בצורה זו הבטחונות יהיו זהים אצל כולם, ותאמין לי ש% התשואה שרשום בצד לא מעניין באמת אף אחד אלא הרווח בש"ח
    וכולם היו מאוד מרוצים על רווח של 330 לסט, וגם אם היה רשום 8% או 25% היינו מרוצים באותה מידה, וזאת לדעתי האישית הנקודה החשובה ביותר
    נערך לאחרונה על ידי aviran, 30.05.2018 בשעה 17:30

אם יורשה לי להוסיף ולחזק את דברי אבירם: אכן תודה רבה לשחקן על השיתוף, הליווי וקור רוח במצבים קשים. כפי שכתבתי בהתחלה, התשואה פנומנלית.
    אין טעם לדבר על 30 יחידות ב-10 ש"ח ומה הבטחונות של פעולה זו היות שזו איננה האסט'.
    אם פורסמה אסט' תחת נתונים מסוימים ונסגרה תחת תנאים מסוימים, יש להתייחס אליה AS IS ולכן הרווח אמור להתייחס לבטחונות שנדרשו ולהלן 8.8%

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות