1. מסכים לגבי הדרישה לבטחונות כאינדיקציה "להשקעה", אבל אין להתעלם מהתקבול בפתיחה.
2. לא הבנתי מדוע דרושים 5000 ש"ח בטחונות באסטרטגיה זו
1. מסכים לגבי הדרישה לבטחונות כאינדיקציה "להשקעה", אבל אין להתעלם מהתקבול בפתיחה.
2. לא הבנתי מדוע דרושים 5000 ש"ח בטחונות באסטרטגיה זו
צודק, אז (5000-270)/330. כלומר 6.9%.
לא יודע למה 5000, אבל זה המצב. בגלל זה ביקשתי שאחרים יכתבו כאן כמה נדרש מהם, כדי שנקבל תמונה מדויקת יותר.
https://www.tase.co.il/Heb/Tradingan...esMargins.aspx
כולם נדרשים לאותם בטחונות בדיוק.
אם מישהו נדרש לפחות או יותר באסטרטגיה הזאת, הדבר נובע מכך שהוא כנראה החזיק עוד אופציות מסוגים שונים שהשפיעו על חישוב דרישת הבטחונות.
אין לאף חבר בורסה שיקול דעת (לא בית השקעות ולא בנקים!) בגין גובה דרישת הביטחונות, הכל מחושב בצורה אוטומטית לפי העקרונות המופיעים בקישור המצורף.
הבטחונותבאמת צריכים להיות 4000 אבל שים לב שבגלל שההגנה חודשית אז תכלס כל עוד לא תכנס לפקיעה אז כל שבוע גם אם המדד ילך נגדך תוכל להגדיל את התקבול לפחות בעוד 500-1000 כך שבאמת אם יש אסט׳ שהייתי מבצע על 90%+ מה בטחונות שלי זאת אסט׳ כזאת.
בנוסף, אם אתה מבצע לא על כל הבטחונות אז אתה יכול להתייחס אליה כאסט׳ ממונפת כי אתה יודע שאו שתסגור ברווח או שביום רביעי יכנס עוד תקבול
אז כשיכנס עוד תקבול נחשב את האחוז והבטחונות מחדש אבל כל זמן שהבטחונות הנדרשים הם, מינימום 3730, כך חייבים להתייחס.
כולם מדברים פה על מה היה קורה אילו.
אבל לא קרה.
מה שבאמת קרה זה רק הטריידים שנרשמו ולכן הרווח מתייחס לבטחונות בפועל
כולם מגיבים, עושים חישובים וכותבים ״צריך להיות״ אבל אף אחד לא כותב קונקרטית כמה בטחונות נדרשים ממנו כדי לפתוח את האסטרטגיה. כאמור, אני ביצעתי סימולצית בטחונות בזמן פרסום האסטרטגיה וקיבלתי דרישה לבטחונות של כ-5000 ש״ח. יש כאן מישהו שביצע אותה ו/או עשה סימולציית בטחונות ויכול לכתוב לכתוב כמה בטחונות נדרשו ממנו? כי אחרת זה סתם דיון אקדמי.
תודה על התגובה, אבל מה הבטחונות ״צריכים להיות״ שמעתי כבר מספיק פעמים. האם יש פה מישהו שיכול לדווח כמה בטחונות נדרשו ממנו בפועל עבור האסטרטגיה?
ממש לא. כשאני פותח אסטרטגיה חודשית בלבד במרווח של 3 סטרייקים, אני מקבל דרישה לבטחונות של 3000 ש״ח בדיוק.לגבי בטחונות 5,000 ש"ח, אתה כנראה סוחר דרך בנק שדורש בטחונות של 125% מהבטחונות המקוריים,
היה לי כך כשסחרתי דרך הבנקהבינלאומי.
יום טוב