x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 30

נושא: חוכא ואיטלולא

Re: חוכא ואיטלולא

לטעמי יש דרך מאוד פשוטה להתמודד עם טיפוסים כאלה:
    מכירים את חוק שלוש עבירות מאסר עולם בקליפורניה? אני מציע ליישם אותו כאן תוך מתן הודעת אזהרה לאחר העבירה השניה.
    אני סומך עליכם מנהלי האתר שתדעו להגדיר לבד מהן שלושת עבירות שמצדיקות את השימוש בסנקציה, אפשר לרשום את זה כתמרור אזהרה לכל משתמש חדש בפורום.

הודעות מסוג הודעתו של admin מפריעות לי מאוד כיוון שהן שמבטאות תיסכול גדול לאנשים שמשקיעים את כל ליבם באתר על מנת שאנחנו נהנה מפירותיהם, תיסכול כזה יכול להוביל בסופו של דבר לאיבוד סבלנותם ועלינו כגולשים לעזור להם במיגור "של העשבים השוטים" ולשמר את רוחם

גיא שלום

הודעות מסוג זה של אדמין הן סוג של אזהרה
    ומכיון שכך אין מתן הזדמנויות נוספות, אין
    קשר לתיסכול כזה ואחר, כיון שזה חלק מהעבודה
    ומקבלים את הכל בכייף גם הטוב וגם הרע, וגם המכוער

תודה על כוונותיך הטובות לשימור האתר, להזכירכם
    שאתם ההון האנושי הגבוה והנהדר כאן ואתם האתר.

רק בריאות והצלחות

חג שמח

יש לי המון הערכה לשחקן בתור מנתח שוק והבנה בכלכלה , הסקירות שלו מרתקות ומעניינות ביותר , אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שפעם אחר פעם הוא בונה אסטרטגיות שמכוונת לירידות/דישדוש - בזמן שהשוק לא מפסיק לעלות .
    בשבוע שעבר האסטרטגיה השבועית שהוצגה כאן צפתה ירידות בזמן שהשוק עלה , אך עיוות במדד בנעילת המסחר של יום שלישי שבעיקר חשף את בעיית הנזילות בשוק ההון הישראלי - הציל אותה ונתן למעשה חלון קטן למימוש רווח . השבוע זה לא קרה ולכן איך אמר פעם נתן אלטרמן - עוד חוזר הניגון - שוב חזר הניגון של אסטרטגיה שצפתה ירידות , והשוק ברח מעלה , ולפי דעתי עם התקדמות הצגת הדוחות בארה"ב השווקים ימשיכו לעלות , ואז האסטרטגיה השבועית תמחק רווחים של חודשים שלמים למי שלא סגר פוזיציות כבר השבוע.
    יש לי עוד הארה לגבי הדעה הרווחת שאסטרטגיות משוכללות מכסות "כמעט את כל האפשרויות" למעט אפשרות אחת . הבעייתיות בתפישה הזאת היא מתכון בטוח לאבד הרבה כסף במעוף , מכיוון שטכנית ניתן לכתוב אסטרטגיה שאכן מכסה כיוון ספציפי , דישדוש , ואפילו תנועה קלה לכיוון המנוגד , וכל זה עקב שחיקה של האופציות , אבל וכאן בא האבל הגדול , כל זה בא על חשבון המצב שהשוק באמת ילך בחדות לכיוון המנוגד , ואז ההפסד יהא גדול מאוד , ואם מגדרים את האסטרטגיה שתמנע הפסד גדול במצב כזה , הרי שגידור זה מכרסם באופן ניכר ברווח של האסטרטגיה מלכתחילה . לכן צריך להבין שאין ארוחות חינם במעוף , ואין אסטרטגיות שמכסות את רוב האפשרויות מבלי להסב נזק עצום במקרה של בריחת השוק לכיוון המנוגד .

ציטוט פורסם במקור על ידי elron
    יש לי המון הערכה לשחקן בתור מנתח שוק והבנה בכלכלה , הסקירות שלו מרתקות ומעניינות ביותר , אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שפעם אחר פעם הוא בונה אסטרטגיות שמכוונת לירידות/דישדוש - בזמן שהשוק לא מפסיק לעלות .
    בשבוע שעבר האסטרטגיה השבועית שהוצגה כאן צפתה ירידות בזמן שהשוק עלה , אך עיוות במדד בנעילת המסחר של יום שלישי שבעיקר חשף את בעיית הנזילות בשוק ההון הישראלי - הציל אותה ונתן למעשה חלון קטן למימוש רווח . השבוע זה לא קרה ולכן איך אמר פעם נתן אלטרמן - עוד חוזר הניגון - שוב חזר הניגון של אסטרטגיה שצפתה ירידות , והשוק ברח מעלה , ולפי דעתי עם התקדמות הצגת הדוחות בארה"ב השווקים ימשיכו לעלות , ואז האסטרטגיה השבועית תמחק רווחים של חודשים שלמים למי שלא סגר פוזיציות כבר השבוע.
    יש לי עוד הארה לגבי הדעה הרווחת שאסטרטגיות משוכללות מכסות "כמעט את כל האפשרויות" למעט אפשרות אחת . הבעייתיות בתפישה הזאת היא מתכון בטוח לאבד הרבה כסף במעוף , מכיוון שטכנית ניתן לכתוב אסטרטגיה שאכן מכסה כיוון ספציפי , דישדוש , ואפילו תנועה קלה לכיוון המנוגד , וכל זה עקב שחיקה של האופציות , אבל וכאן בא האבל הגדול , כל זה בא על חשבון המצב שהשוק באמת ילך בחדות לכיוון המנוגד , ואז ההפסד יהא גדול מאוד , ואם מגדרים את האסטרטגיה שתמנע הפסד גדול במצב כזה , הרי שגידור זה מכרסם באופן ניכר ברווח של האסטרטגיה מלכתחילה . לכן צריך להבין שאין ארוחות חינם במעוף , ואין אסטרטגיות שמכסות את רוב האפשרויות מבלי להסב נזק עצום במקרה של בריחת השוק לכיוון המנוגד .
    את השחקנים לא כל כך מעניין מה קורה במהלך החודש אלא מה קורה בפקיעה.
    שלושת הפקיעות האחרונות היו סביב 980.

elron - מה קורה איתך חבר? אתה כותב כבר כמה פעמים דברים שאין להם קשר למציאות
    בכלל. זה התחיל בסקירה של שחקן שהסברת שיש רק 300K יחידות אופציות נסחרות בכל החודש
    והרבה תיקנו אותך שזה ממש לא נכון. התעקשת שהשחקנים בכלל לא משפיעים על השוק ותיקנו אותך ש 3 פקיעות היו בדיוק באופטימום. ענית שזה היה במקרה (?!). הייתי מצפה שאם אתה לא מבחין בין נפח מחזור ליחידות באופציות לפחות תימנע מהלביע דעה על אסטרטגיה. זה בסדר להביע דעה אבל אתה שוב כותב לא מדוייק ולא קשור בכלל.
    אתה יודע שיש אסטרטגיות גם לשוק עולה (דוקא האחרונה מביניהן לשוק עולה בחדות)וגם לתנודתי ששווה לעולה או יורד.
    אתה מסביר שהאסטרטגיה שבוע שעבר הצליחה בגלל מזל???? :roll:
    יש מקום למזל באופציות? בחייך...
    כמעט ארבעה חודשים שהאסטרטגיה השבועית נותנת 10% כל שבוע לפעמים אחרי יום. אם אתה מתעקש תקרא לזה מזל... בכל מקרה את זו של השבוע עוד מוקדם לדעת מה יהיה, וגם אם יהיו אסטרטגיות רווח רק ב 80% מהמקרים זה יהיה מדהים.

יותר מזה ואני מצטט:

"ולפי דעתי עם התקדמות הצגת הדוחות בארה"ב השווקים ימשיכו לעלות , ואז האסטרטגיה השבועית תמחק רווחים של חודשים שלמים למי שלא סגר פוזיציות כבר השבוע."
    מה??????????????
    האסטרטגיה מגודרת במלואה. אם השוק מאוד יעלה אז זהו הגענו להפסד מקסימלי וידוע מראש בקולים ועכשיו הכל פשוט יעבור לתיקון בפוטים. הפסד של חודשים שלמים שאתה כותב מראה שום הבנה באופציות.

ועוד ציטוט:
    " אבל וכאן בא האבל הגדול , כל זה בא על חשבון המצב שהשוק באמת ילך בחדות לכיוון המנוגד , ואז ההפסד יהא גדול מאוד , ואם מגדרים את האסטרטגיה שתמנע הפסד גדול במצב כזה , הרי שגידור זה מכרסם באופן ניכר ברווח של האסטרטגיה מלכתחילה " -
    צודק במקום 150% רווח אחרי גידור יהיה רק 15% רווח. איפה הבעיה?

תמיד הערכתי את הדעות שלך אבל תקרא את זה מהתחלה עד הסוף ותראה שאתה מגלה חוסר הבנה מוחלט באופציות.

אני מדזהה עם מה ש ELRON כתב,
    הוא הביא תחושות לגבי אסטרטגיות באתר וזה לגיטמי לחלוטין.

קורה שבן אדם כותב משהו לא נכון או לא מדויק , אני מאמין שהטעות נעשתה בתום לב,
    כפי שאני מכיר את ELRON הוא לא ניסה להזיק , אלא חשב שגילה עובדה מעניינת ופירסם אותה.

אני מוכרח להודות שמאז שיש את כל ההתבטאויות כנגד תגובות פה,
    יצא לי לרשום מספר של תגובות שנמחקו (לא פורסמו) , התחרטתי ברגע האחרון,
    כי חשבתי שעלול להיות שם משהו שיהיה לא לפי רוחו של האתר, וחבל.

בסופו של דבר האתר הזה הוא שיתוף של דעות, גם אם קורה לפעמים שהדעה לא נכונה או לא מדויקת, אז מתקנים , לא כל דבר שאני מפרסם בטוח נכון, לפעמים אני לא הבנתי דברים או לא פירשתי את הנתונים נכון וזה יכול לקרות לכל אחד.

אני שותף לתחושה של ELRON שהאסטרטגיות פה מוטות כלפי מטה,
    אני שותף לדעה של שחקן שהשוק צריך לרדת והוא מחזיק למעלה בצורה מלאכותית,
    לכן אני יכול להבין את האסטרטגיות שמוצעות פה ואני חושב ששחקן צריך להמשיך בדרך שלו
    ולא לשנותה עקב ביקורת.
    בנוסף מי שלא מסכים יכול פשוט לא לבצע את האסטרטגיות.

אני שותף לדעה של ELRON שהאסטרטגיה של שבוע שעבר הרוויחה בזכות מזל רב,
    המהלך עם התעודות סל היה מפתיע ואף אחד לא יכל לחזות אותו. (לפעמים צריך מזל בחיים)

בקשר לטענה האחרונה שאפשר בגלל אסטרטגיה אחד להפסיד רווחים שלמים,
    הטענה נכונה, צריך לדעת מתי להכנס ומתי עדיף להיות בחוץ,
    שחקן "מחויב" לפרסם כל שבוע אסטרטגיה, לא חייבים לבצעה כאשר יש חוסר ודאות,
    הבסיס מאחורי טענה זו היא , כי כאשר יש רווח לוקחים אותו מיד (10% מספיק),
    אבל בהפסד לא חותכים בזמן ואז זה נהפך להרבה יותר,
    לדוגמא באסטרטגיות קודמות הרווח נע בכמה מאות שקלים וכיום (נכון לעכשיו) יש הפסד של בסביבות 1200 שקל.
    יכול מאוד להיות שתוחלת הרווח תהיה חיובית. (אך זה לא נוגד את מה שרשם)

לדעתי ELRON בסך הכל הביע דעה , קצת ביקורתית ,
    הייתי רוצה לשמוע ממנו, גם דעות כאלו,
    האתר ניזון משיתוף דעות.
    לדעתי מה שכתבת על "שאתה מגלה חוסר הבנה מוחלט באופציות."
    לדעתי זה הרבה יותר מביקורת , והרבה יותר חמור. ולדעתי גם לא נכון.
    זה יכול לגרור מיעוט תגובות וחבל.

מנהל יקר
    אני חדש באתר עוקב אחרי 2 האסטרטגיות האחרונות.
    אלרון
    אמר דברים לגיטימיים ואילו אתה אמרת שזו "פוזיציה שיהיה קשה להפסיד בה" האמנם? לדעתי אמירה כזו היא לא רצינית.
    אופציות הן תחום מסוכן וחלק מהפוזיציות שאתם ממליצים אליהן מסוכנות.גם הפוזיציה הנכחית מסוכנת צברה הפסד נאה ובתרחישים מסוימים תפסיד המון.לא נראה לי שהחברה כאן חוו סיטואציה ששוק נופל חזק סטיה טסה והם מנסים לקנות את שני הפוטים שהם חשופים להם בפוזיציה הנכחית.
    אני בטוח שהכוונות טובות אבל אנשים לא מנוסים שמחזיקים פוזיציות שחשופות לפעמים להפסד בלתי מוגבל זה לא לעניין.תנו להם פוזיציות סגורות הפסד מקס ידוע מראש וכך כולם יישנו טוב בלילה כולל אתם.

זה פשוט עצוב.
    אני קורא את ההודעות האחרונות ומבין שחוסר ההבנה גדול משחשבתי. אני מדבר איתכם על
    מספרים ואתם מדברים בעברית : להפסיד הרבה, הפסד נאה, תפסיד המון, רווחים שלמים,
    ועוד כל מיני דברים מסוג זה.
    אני אנסה להסביר פעם אחרונה - אסטרטגיה שמגודרת במלואה והשוק נע בכיוון שלה כמעט
    חודש לפקיעה לא יכולה להפסיד אם מתקנים.
    אני אומר פוזיציה שקשה להפסיד בה - אתה לא מסכים, אין בעיה תן לי מדד שבו האסטרטגיה מפסידה אחרי תיקון וקירוב קבוע של רגל הפוט. מדד = מספר.
    מה זה "בתרחישים מסויימים תפסיד הרבה"???? מה זה הדבר הזה? תרשום לי בבקשה תרחיש אחד שבו האסטרטגיה תפסיד הרבה. איך תפסיד הרבה כשהפסד מקסימאלי מגודר?!
    ההפסד היה ידוע ברגע הביצוע ויותר מזה לא יכול להיות !
    תסלחו לי אבל אני באמת לא מבין על מה אתם מדברים. זה חוסר הבנה מוחלט בתחום האופציות, וחבל שאנשים כאן ממשיכים להתבטא בנושאים שאין להם מושג בהם.
    אני אשמח לתגובה אבל בבקשה בלי מלל - מספר שבו האסטרטגיה מפסידה המווווווון.
    תריצו קצת מספרים תבינו שאין הבדל בין 1080 ל 1120 ל 1400. אם אני צריך להסביר את זה
    ואני לא גאון אופציות תאמינו לי שאתם צריכים ללמוד עוד קצת את נושא הנגזרים לפני שאתם כותבים.
    זה לא העיקר לכתוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    זה פשוט עצוב.
    אני קורא את ההודעות האחרונות ומבין שחוסר ההבנה גדול משחשבתי. אני מדבר איתכם על
    מספרים ואתם מדברים בעברית : להפסיד הרבה, הפסד נאה, תפסיד המון, רווחים שלמים,
    ועוד כל מיני דברים מסוג זה.
    אני אנסה להסביר פעם אחרונה - אסטרטגיה שמגודרת במלואה והשוק נע בכיוון שלה כמעט
    חודש לפקיעה לא יכולה להפסיד אם מתקנים.
    אני אומר פוזיציה שקשה להפסיד בה - אתה לא מסכים, אין בעיה תן לי מדד שבו האסטרטגיה מפסידה אחרי תיקון וקירוב קבוע של רגל הפוט. מדד = מספר.
    מה זה "בתרחישים מסויימים תפסיד הרבה"???? מה זה הדבר הזה? תרשום לי בבקשה תרחיש אחד שבו האסטרטגיה תפסיד הרבה. איך תפסיד הרבה כשהפסד מקסימאלי מגודר?!
    ההפסד היה ידוע ברגע הביצוע ויותר מזה לא יכול להיות !
    תסלחו לי אבל אני באמת לא מבין על מה אתם מדברים. זה חוסר הבנה מוחלט בתחום האופציות, וחבל שאנשים כאן ממשיכים להתבטא בנושאים שאין להם מושג בהם.
    אני אשמח לתגובה אבל בבקשה בלי מלל - מספר שבו האסטרטגיה מפסידה המווווווון.
    תריצו קצת מספרים תבינו שאין הבדל בין 1080 ל 1120 ל 1400. אם אני צריך להסביר את זה
    ואני לא גאון אופציות תאמינו לי שאתם צריכים ללמוד עוד קצת את נושא הנגזרים לפני שאתם כותבים.
    זה לא העיקר לכתוב.
    ממליץ להם להרשם לקורס.
    לי זה סייע המון בהבנה של שוק הנגזרים.

תגיד חשבת לרגע על שוק יורד בצורה קיצונית ועליית סטיה חזקה? צד זה לא מגודר כנראה שלא שמת לב. קורה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות