אי אפשר למכור אין שם תנועה
אולי בינתיים סטרייק אחד למטה
אי אפשר למכור אין שם תנועה
אולי בינתיים סטרייק אחד למטה
גבוה יומי ב 1490 קול היה 2730 וגם זה יחידה אחת שמישהו הצליח איכשהו לכתוב כל השאר 2650 ומטה ...
שימו לב, המחיר תוקן.
המערכת לוקחת את המחיר הריאלי לאותו הרגע.
אני מוצא לנכון לציין את העובדה הבאה. למרות מסחר דליל בקול 1490 שבועי, שחקן קנה אותה ב3820 ואילו אני מספר דקות לאחר מכן קניתי ב3790. הרבה פעמים מציינים שהשער שהוא מציין אינו ריאלי. דווקא הפעם היה מאוד ריאלי למרות המסחר מאוד דליל בו.יום נעים ורווחים גבוהים לכולם
טעות. 3800 לא 3790
האסטרטגיה הזאת מופסדת כרגע קרוב ל- 300 אחוז (שזה שווה ערך לרווחים של שנה שלמה) ובמושגים כספיים זה כמעט שווה ערך לרווחים של שנתיים . הסיכון בכתיבה עמוקה בכסף עלול להגדיל את ההפסד עוד ועוד . נכון , ההנחה היא שמתישהו יבואו הירידות , אבל את זה אפשר להניח גם כלפי אסטרטגיה חדשה לגמרי . כמו כן , גם בירידות חדות יידרש זמן רב והרבה הרבה מזל כדי לסגור אותה ללא הפסד (כמו בפעם הקודמת , אבל הרבה יותר מזל , בגלל גודל ההפסד) . אולי עדיף להניח לאסטרטגיה ולפתוח חדשה ?
אני חושב שכל השיטה הזו לא ממש עובדת לטווח ארוך. ניהול אסטרטגיה stand aloneבצורה ששחקן מנהל ואנחנו מבצעים לא מביא רווחים לטווח ארוך.
.
מה כן יכול להיות יותר פרקטי??
ניהול תיק של נניח 100k
עם יעד חודשי או שנתי, וניהול סיכונים שיאפשר לנו ללמוד איךבאמת מרוויחים בטווח ארוך
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
באיסטרטגית דצמבר ניהלתי 10 יחידות -עם תיק של 100 אלף
כאשר היינו מופסדים 70 אלף (7 אלף ליחידה)
קנה שחקן פוט 1420 ב3500 שח-אני קניתי 5
כשהשער ירד ל 1600 (א"כ עלה ל כ6000 שח)התיק השווי שלו היה שלילי
והבנק נאלץ לסגור לי אותו
אז מה הועיל תיק של 100 אלף
הפעם אני שוב עם תיק של 100 אלף -עם הפסד של 70 אלף
אבל בסוף שחקן מעביר את התיק לרווח-כמו בפעם הקודמת
ואני נשאר הפעם עד שהאיסטרטגיה תהיה ברווח-ממעקב של שנים -זה תמיד קורה
גם כשכתבנו את קול 770 כן 770 והמדד ברח 300 נקודות
אז אל תחשוב אפילו -לנהל מעוף עם 100 אלף מסגרת
כי עד הפסד של 90 אלף לא פונים אליך בכלל -ואתה נרדם
כתיבת 2 יח PUT 1510 (ינואר) - תקבול כל יחידה 6560 שח.
שתו אותם כמו צמא במידבר
מחר 10,000 שח ליחידה מינימום
100 פעם היינו במצב הזה ו 100 פעם יצאנו ממנו. זה לא 300 אחוז ולא רווח של שלנה שלמה ולא כלום
אם אתה מסכן את אותו סכום כל פעם.מאוד פשוט ורווח כמעט קבוע אז פעם בשנה מזיעים לא נורא