x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 111

נושא: אסטרטגית דצמבר - דיון !

Hybrid View

חברים , לדעתי זה לא ממש ישנה אם הפקיעה תהיה 1530 או 1540 , אני לא מזלזל חלילה בעוד 1000 ש"ח לכאן או לשם , אבל כך או כך האסטרטגיה הזאת כבר מופסדת 6000 ש"ח והיא אבודה .האם לא כדאי להכריז רשמית על סגירתה ולפתוח אסטרטגיה חדשה יותר ריאלית ?

ציטוט פורסם במקור על ידי סטיבן הוקינג צפה בהודעה
    חברים , לדעתי זה לא ממש ישנה אם הפקיעה תהיה 1530 או 1540 , אני לא מזלזל חלילה בעוד 1000 ש"ח לכאן או לשם , אבל כך או כך האסטרטגיה הזאת כבר מופסדת 6000 ש"ח והיא אבודה .האם לא כדאי להכריז רשמית על סגירתה ולפתוח אסטרטגיה חדשה יותר ריאלית ?

בכל מקרה היא "תגולגל" לחודש הבא וכנראה עוד חודשים רבים קדימה. קוראים לזה גלגול אבל זו בעצם סגירה ופתיחה של חדשה. גלגול זה סתם שם בשביל לא לרשום הפסד.
    אני לא באסטרטגיה הזו ובדר"כ עובד לבד וכאשר מפסיד אז מפסיד. סוגר בהפסד ופותח חדשה. בסוף אנחנו לא אמורים לספור הצלחות אלא כסף ואין בעיה להודות בהפסד פה ושם כל עוד הסה"כ הוא חיובי.

ממש לא ,
    האסטרטיות החודשיות הן ארוכות טווח .
    מי שנמצא בה בהפסד , מעוניין לכסות אותו . אסטרטגיה חדשה שנפתחת , מגיעה לסיומה עם 25% רווח או פחות ,שזה בד"כ פחות מ 500ש"ח לאסטרטגיה , שזה פחות מ 8% מההפסד הנוכחי, אותו יש לכסות .
    האסטרטגיה מגולגלת משבוע לשבוע , אתה יכול להכנס לגלגולה החדש ביום רביעי או חמישי .
    בהצלחה .

איפה ראית 6000 שח הפסד?בפקויעה 1520 ההפסד יורד מתחת ל 3000 שח
    ב 1530 תחום סביר ההפסד 4000 שח
    גלגול הקול ברווח של 1000 שח לפברואר
    עם תקבול כתיבה של מעל 2000 שח
    יתחיל להחזיר הפסדים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות