x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: מתכוון לנסות את האסטרתגיה השבועית של שחקן חדש בנושא

מתכוון לנסות את האסטרתגיה השבועית של שחקן חדש בנושא

שאלות והרבה
    קודם כל מול הבנק סגרתי על 4 שקל לאופציה אני מתכוון לקחת סכום של 10-20 אלף ולעבוד לפי האסטרתגיה של שחקן האם ה4 שקליים האלה הם בעלי השפעה בשבילי אחרי הכל להבנתי ואני לא מבין כלום האסטרתגיה של שחקן זו אופציה אחת

2 לגבי ביטחונות כמה הם צריכים להיות ועל פי מה זה מחושב והעם לא כדאי לבצע את האסטרתגיה של השחקן חשוף

3 איך בדיוק מחושב הרווח ראיתי כמה נושאים בנושא ועדין מישהו יכול לתת לי תשובה סופית?

4 לגבי מימוש איך זה עובד בדיוק האם עלולה להיות לי בעיה לממש ומה השיטה הנכונה לממש

זהו למישהי יוכל לעזור תודה מודע לסיכונים אבל מרגיש שיש לי חור בהשכלה שאני חייב לסגור תודה לכם ולשחקן

Re: מתכוון לנסות את האסטרתגיה השבועית של שחקן חדש בנושא

הי,

לי נשמע שיש לך חוסר ידע ונסיון בסיסים בכל הקשור להבנת האסטרטגיה של השחקן ושל ביצועם בפועל ואת זה אומר לך מישהו עם חוסר ידע בדיוק באותה מידה ואולי אף יותר.

אני מציע לך לא להכנס למשהו שאתה לא יודע, מכיר ולא מנוסה בו. גם לי מאוד מאוד בא להפעיל את האסטרטגיות של השחקן - במיוחד כשאני שומע איך הן עובדות פעם אחר פעם. בשבילי לעשות משהו בלי לדעת משמעו לאבד שליטה ואת זה אני לא מוכן לעשות בעד שום הון.

נקודה למחשבה

אתה צודק לחלוטין אבל אני רוצה לקצר תהליכים מבחינתי להפסיד אפילו כמה אלפי שקלים בשביל להבין זה שווה את זה כמובן שאם הם יפתחו קורס באיזור המרכז אקפוץ על ההזדמנות כרגע כמו שכבר צינתי אין ספק שיש לי חור בהשכלה חור שאני רוצה לסגור כמה שיותר מהר אני לא מחפש כסף מהיר אני מחפש ידע

ציטוט פורסם במקור על ידי RAND
    אתה צודק לחלוטין אבל אני רוצה לקצר תהליכים מבחינתי להפסיד אפילו כמה אלפי שקלים בשביל להבין זה שווה את זה כמובן שאם הם יפתחו קורס באיזור המרכז אקפוץ על ההזדמנות כרגע כמו שכבר צינתי אין ספק שיש לי חור בהשכלה חור שאני רוצה לסגור כמה שיותר מהר אני לא מחפש כסף מהיר אני מחפש ידע
    דחיית סיפוקים,הבעיה של המאה ה21.
    ראית ילד שנולד אחרי יום ולא 9 חודשים?

אם אתה מחפש ידע תחפש ידע,ביצוע האסטרטגיה זה חיפוש אחרי הכסף.

קודם תבין מה עומד מאחורי האסטרגיה וכיצד שחקן הגיע לתובנה לכתוב אותה ומה ההשלכות שלה

לטוב ולרע ורק אז אני ממליץ לבצע.

תמתין בסבלנות בקצב הזה אין לי ספק שיפתח קורס נוסף בקרוב(רק שהמרצה לא יתייאש) :P

שמע אתה לא יכול ללכת אפילו לקורס בלי בסיס כלשהו אתה חייב לטעום לדעת וחשבתי להשתמש באסטרתגיה של שחקן בשביל קצת לקבל מושג הוא בעצמו אומר שהוא לוקח בחשבון שיש פה מתחילים צריך להתחיל ממשהו בסכומים קטנים מאוד בכדי ללמוד אבל לא יודע אין ספק שצריך להיות זהירים

ציטוט פורסם במקור על ידי RAND
    שמע אתה לא יכול ללכת אפילו לקורס בלי בסיס כלשהו אתה חייב לטעום לדעת וחשבתי להשתמש באסטרתגיה של שחקן בשביל קצת לקבל מושג הוא בעצמו אומר שהוא לוקח בחשבון שיש פה מתחילים צריך להתחיל ממשהו בסכומים קטנים מאוד בכדי ללמוד אבל לא יודע אין ספק שצריך להיות זהירים
    תתפלא,אני הגעתי לקורס בלי שום ידע ובלי שום נסיון בפועל,שוב,זאת דעתי.
    אתה רוצה לזרוק כמה אלפי שקלים בשביל להרגיש שצברת נסיון?זכותך.
    להערכתי הקורס יחסוך לך אותם מראש.

אז תחליט מה שאתה רואה לנכון,אתה אדון לעצמך.

תודה על התיחסותך מקווה שיפתחו קורס פה איפשהו במרכז בקרוב ושאוכל להרשם ומאחל לך הרבה הרבה רווחים

אולי למישהו יש חומר טוב בשבילי לקרוא הספרים שקראתי רק עשו לי כאב ראש בלי להועיל תגיד אלטון בראון בקורס נותנים חומר ? יש לך אותו ?

שים לב , אם כל מה שיש לך זה 20K לביטחונות
    ואתה כותב אסטרטגיה שנדרשת לה 20K ביטחונות
    וההפסד אינו מגודר ב 20K מקסימום
    ייתכן שבעתיד תידרש להגדיל את הבטחונות ואם לא יהיה לך מהיכן אזי יבוצע פדיון כפוי.

אם לא הבנת את מה שכתבתי , אל תיכנס לכתיבות של אופציות.
    אני הפסדתי עד היום לפחות 30K בקניית אופציות.
    לא העזתי לגעת בכתיבה לפני שעשיתי את הקורס.

היי
    לפי דעתי לא כדאי לך להכנס למשחק לפני שאתה מבין בדיוק מה אתה עושה
    ללכת כמו פתי אחרי האסטרטגיות של השחקן זה אחלה אבל אולי כדאי שלפני שאתה מבצע משהו תבין מה בדיוק אתה עושה
    אין כסף קל במיוחד לא במשחק באופציות,אני מבין שאתה מוכן להקריב סכום מסויים כ"שכר לימוד"- אין צורך אתה יכול לקחת את מה שהשחקן מציע בכל שבוע ושבוע ולהפעיל אותם על סימולציות מעוף שישנן באתרים שונים באינטרנט.
    כך גם תבין ותלמד מה אתה עושה ולא תצתרך לשלם שכר לימוד כזה גבוה .

ציטוט פורסם במקור על ידי oferrofhe
    היי
    לפי דעתי לא כדאי לך להכנס למשחק לפני שאתה מבין בדיוק מה אתה עושה
    ללכת כמו פתי אחרי האסטרטגיות של השחקן זה אחלה אבל אולי כדאי שלפני שאתה מבצע משהו תבין מה בדיוק אתה עושה
    אין כסף קל במיוחד לא במשחק באופציות,אני מבין שאתה מוכן להקריב סכום מסויים כ"שכר לימוד"- אין צורך אתה יכול לקחת את מה שהשחקן מציע בכל שבוע ושבוע ולהפעיל אותם על סימולציות מעוף שישנן באתרים שונים באינטרנט.
    כך גם תבין ותלמד מה אתה עושה ולא תצתרך לשלם שכר לימוד כזה גבוה .
    חייב להגיד לך שזה פשוט נשמע לי מצוין אתה יכול להביא לי אתרים עם סימולציות שכאלה פשוט אחלה רעיון תודה רבה רבה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות