x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: ברזיל כאפיק השקעה

ברזיל כאפיק השקעה

גילוי נאות: מחזיק בנייר קסם ברזיל .
    אני חושב שזכייתה של ברזיל בארוח האולימפיאדה בשנת 2016 +
    למי ששכח ארוח מונדיאל הכדורגל ב-2014 יתן דחיפה כלכלית רצינית ביותר לברזיל
    וישתקף גם במדדים העוקבים אחריה בארץ ובארה"ב .
    לאט לאט מאבדים שווקי סין את אמינותם בעיני המשקיעים וכבר היום שמים לב שהשווקים אינם מגיבים במינוף יתר לעליות בוול ואיבדו קצת מהקורלציה שאפיינה אותם בעבר
    בחיפוש אחר השקעה גלובלית מבטיחה ברזיל נראית כאלטרנטיבה יותר בטוחה מהאחרות .
    עדיין יש לשמור ולהיות עם יד על הדופק בכל הקשור לגודל מרכיב השקעה זו בתיק שכן במידה
    ויתרחש תרחיש קיצוני בשווקי ארהב שיביא לירידות גם אפיק זה ירד.

מוגש כחומר למחשבה :idea:
    NEO
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

Re: ברזיל כאפיק השקעה

מסכים כי שוק הברזילאי נראה כאלטרנטיבה טובה אך לא יכול להסכים עם אנשים שבונים רק על האולימפיאדה .
    כמו כן לאנשים שמתעניינים גם בית השקעות תכלית הנפיק ת.סל תכלית ברזיל,הודו,גרמניה

מונדיאל הכדורגל והאולימפיאדה הם שני ארועים גלובלים שמשפיעים על כל תחומי הכלכלה במדינה במיוחד מדינה כמו ברזיל שהתשתיות שם אינם תשתיות מתקדמות יתר על המידה ולא תמיד עומדות בסטנדרטים של ארועיים עולמיים .
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

לא נראה לי רלוונטי להשקיע עכשיו בגלל אירועים ב-2014 ו-2016, אלא אם יש סיבות נוספות להשקעה. אולי אפשר להשקיע בשבוע הקרוב בתור ספקולציה להודעה, אך לא מעבר לזה.

נדמה לי שהססטיסטיקה אומרת שבשנה שלפני הבורסה של מדינה שמארחת אולימפיאדה או מונדיאל עולה מעל הממוצע. מהבחינה הזו, כדאי להתעניין בדרום אפריקה שמארחת את המונדיאל בשנה הבאה.

לגבי תעודת סל על ברזיל - יש את EWZ שנסחרת בארה"ב, לכל המעוניין.

ציטוט פורסם במקור על ידי NEO
    מונדיאל הכדורגל והאולימפיאדה הם שני ארועים גלובלים שמשפיעים על כל תחומי הכלכלה במדינה במיוחד מדינה כמו ברזיל שהתשתיות שם אינם תשתיות מתקדמות יתר על המידה ולא תמיד עומדות בסטנדרטים של ארועיים עולמיים .
    ומה היה עם בורסה בין לפני אולימפיאדה ? אני מבין את הקו המחשבה אבל לא נראה לי שניתן למצוא איזה שמקדם מתאם בין האירועים לבין ביצועי הבורסה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות