x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: אסטרטגיות מקוננות- אופציות למתחילים

Hybrid View

אסטרטגיות מקוננות- אופציות למתחילים

שלום,

כעת אני לוקח קורס מקוון באתר באופציות. מתחיל להכיר ולנסות להבין את עולם הסיכוי והסיכון וכמובן מעבר לכך.
    אשמח שתענו לי על שאלות כדי לחזק ולפתח את הכלים והידע בתחום.

השאלה הראשונה שלי היא על אסט' מקוננות- בגדול מבין שמדובר באסט' אחת על השניה.
    רוצה להבין מה המטרה שלה ומה הסיכוי והסיכון שנמצא בה.

תודה מראש

אסטרטגיה מקוננת ( מלשון קן לציפור ) היא אסטרטגיה אחת מרכזית שמורכבת מאסטרטגיות משניות למשל מכירת אוכף שהיא אסט' ראשית שמוגן ע"י קנית שוקת שהיא אסט' משנית ובכדי שהשוקת לא תישחק לחינם אז מוכרים שוקת רחבה יותר שזה אסט' תת משנית ואז למעשה נוצרו 2 מרווחים שמגינים על האוכף וכו' וכו' המטרה היא פשוטה - לכסות כמה שיותר תרחישים אפשריים . והסיכון נקבע ע"י הכותב במיקום האוכף והשוקת וכמות האופציות . למעשה כל האסט' של שחקן הם מקוננות . תעקוב אחריו ותבין .
    מהניסוח שלך את השאלה אני מבין שאתה קצת בטירונות אז תפנים היטב , אופציות לומדים אחרי שלומדים את שוק ההון וגם אחרי שתלמד את שוק ההון צריך להיות מנוסה בשוק ההון ! ואחרי כל זאת תעקוב אחרי האסט' של שחקן , ביום שתצליח להבין את האסט' שלו ואת התיקונים לאורך הזמן וגם תצליח לחזות מראש את המהלכים שלו אז ורק אז תתחיל לסחור בעצמך . יש פורום באתר שדנים בו "בשידור חי" על כל אסט' חודשית תצטרף תשאל תקשה קושיות ותחכים . בהצלחה .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות