x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שאלה לשחקן - אופציות מעוף כיצד להתחיל ?

שאלה לשחקן - אופציות מעוף כיצד להתחיל ?

שלום לך שחקן יקר !
    אני נמצא בראשית הדרך בכל הקשור לאופציות מעוף .
    רציתי ברשותך לדעת מה הדרך הטובה ביות ללמוד והאם אתה בכלל חושב שזה מומלץ ? עד כה סחרתי במניות בעיקר בבורסת הוולסטריט ! מסחר יומי היה די קשה ולכן פרשתי לאחר כשנה.

אני רוצה ללמוד תחום האופציות אני שם לב לאסטרטגיות שאתה מעלה בחדר מידי יום א' ואני מתקשה להבין אותם וכמובן לרכוש את האסטרטגיה על אמת!

מה לפי דעתך תהיה הדרך הכי טוב בכדי ללמוד את התחום ולהתקדם לאט ובטוח בכדי לא להפסיד את המכנסים !

השמועות אומרים שמעל 93 אחוז מפסידים כסף במסחר באופציות אז מה הסיכוי שאני דווקא אהיה ב7 אחוז שמרוויחים ומה הסיבה לכך שהם המרוויחים העיקריים ?

התחלתי לקרוא במספר פורומים שנותנים טיפים בתחום לימוד המסחר אבל שוב זה די קשה !

לאור הניסיון הענק שלך בתחום הייתי רוצה לשמוע את המלצתך כמובן והמלצת יתר החברים באתר שהם כבר מתעסקים בתחום מספר שנים / חודשים.

האם אתה בכלל ממליץ להיכנס לזה ? האם יש מערכות דמו שאפשר לעבוד על יבש לתקופה של מספר חודשים ?

תודה מראש על התשובות הכנות שלך ושל יתר החברים בפורום.

Re: שאלה לשחקן - אופציות מעוף כיצד להתחיל ?

שאלתי אותה שאלה לא מזמן.
    הומלץ לי עי שחקן להרשם לקורס מעוף דרך האתר
    אתמול הייתי בשיעור הראשון, שדרך אגב היה מהנה מאוד.
    לגבי ה92 אחוז, אמש למדנו שאם אתה קונה או מוכר בלבד הסכוי להפסד הוא 92 אחוז.

כדי להמנע מכך עוברים לכתיבה שזה כבר, לקורס עצמו.

בכל אופן,מומלץ בחם.

ראשית שיהיה לך בהצלחה ! הכי חשוב להתקדם לאט לאט הבורסה לא נסגרת בחודש הקרוב.....

לגבי הכתיבה כן בוודאי שזה מגן עליך מצד אחד אבל גם מסוכן מצד שני היות ואין לך הגבלת הפסד בכתיבה כך שבמידה וקורה משהו רציני בארץ שלנו כמו פיגוע , מלחמה, שלום עם סוריה, ראש ממשלה עשה משהו קיצוני וכולי ....אז אתה יכול להיות בבעיה לא קטנה.

בכל אופן אין ספק שמצד שני קניה בלבד של אופציות זה יכול להיות הימור ותו לו אבל לפחות שם אתה יוכל להפסיד רק את הפרמיה שלך ולא מעבר לזה !

צריך לשלב בין הדברים וכן נכנסת השאלה שלי לשחקן האם זה ניתן ומה רמת ההצלחה / רמת ההכנסה שיכולה להיות מהפעולות הנ"ל ? והאם ניתן להוציא כסף לפרנסה או שזה נגמר בדרך כלל בתרומה לשחקנים הגדולים !

לגבי הקורס בוודאי שזה משהו שנצטרף לעשות אבל חשוב לדעת לפני זה לאן אתה נכנס ומה אפשר ללמוד בחומר הקיים באתרים / בפורומים טרם כניסה לקורס .

שלום רב,

גם אני מצטרף לתהיותיו של הסוחר מונציה.
    מהו (רמת) הידע המוקדם איתה חובה/מומלץ להגיע לקורס ?
    האם רמת הקורס אחידה למתחילים ולמתקדמים ?
    האם יש חומר כלשהו כתוב מומלץ כלשהו ?
    האם במסגרת הקורס מקבלים את תוכנו בכתב ?
    תודה לשחקן ומנהלי האתר על תשובותיכם ושנה טובה.

ציטוט פורסם במקור על ידי zvig
    שלום רב,

גם אני מצטרף לתהיותיו של הסוחר מונציה.
    מהו (רמת) הידע המוקדם איתה חובה/מומלץ להגיע לקורס ?
    האם רמת הקורס אחידה למתחילים ולמתקדמים ?
    האם יש חומר כלשהו כתוב מומלץ כלשהו ?
    האם במסגרת הקורס מקבלים את תוכנו בכתב ?
    תודה לשחקן ומנהלי האתר על תשובותיכם ושנה טובה.
    הקורס נועד למתחילים ללא שום רקע מראש,כמוני.
    יש חומר כתוב שמקבלים בכל שיעור בקורס.
    ןהמרצה סבלני ונחמד ומסביר שוב ושוב ושוב....

שלום
    האם יש סיכוי לקבל את החומר בחו"ל, ולכשהגיע לארץ (עדיין אין תאריך קרוב) אוכל לעבור את הקורס

תודה סמי

אני עשיתי את הקורס במחזור הראשון.

זה קורס קצר ולענין. אני אישית הייתי מאוד מרוצה. (מקבלים את כול החומר , אבל זה רק שקפים)

אין צורך בידע מוקדם.

יש המון ספרים וחומר שאפשר להוריד באינטרנט (הכול באנגלית)

חוץ מזה יש לי את הספר "אופציות וחוזים עתידיים מאת רמי ששון" (בעברית). זה נראה לי ספר בסדר בשביל להתחיל.

ונקודה אחרונה.

"לגבי הכתיבה כן בוודאי שזה מגן עליך מצד אחד אבל גם מסוכן מצד שני היות ואין לך הגבלת הפסד בכתיבה ...." - זה לא מדויק , תמיד אפשר להוסיף הגנות , הבעיה שזה פוגע ברווח , אז כמו כול דבר אחר בחיים פשוט צריך למצוא את נקודת האיזון שלך.

בהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות