שלום רב,פורסם במקור על ידי aliza668
אילו הטבות מקבלים בהתחברות לטרייד 1 דרכך?
תודה
שלום רב,פורסם במקור על ידי aliza668
אילו הטבות מקבלים בהתחברות לטרייד 1 דרכך?
תודה
משתמש בה מאוגוסט.
מאשר כל מה ש- avirub אמר.
כשאני קורא מחדש את ההודעה זה נראה כמו פרסומת, אז לא- אני לא עובד שם...פשוט מאוד מעריך את הצוות שלהם. זה דבר שמתגלה רק לאורך הזמן.
בבדיקה שעשיתי, זו התמורה הטובה ביותר לכסף ביחס עלות תועלת של תוכנות דומות. קנייה בקליק יחיד, הרבה רמות של ניתוח היצע, קנייה מגרף בשער עתידי , ועוד הרבה. ממש נוחה.
דמי השימוש הגיוניים וגם העמלות סבירות, אין מה להשוות לעלויות בבנק שהיו לי - מלבד דמי השימוש החודשיים, שלא קיימים - פי 10 עד פי 100. גם מהירות העדכון ואיכות המידע, ביחס לבנק, כמה וכמה רמות מעל. זה חשוב.
הפיצ'רים האוטומטיים: הגדרת סטופלוס, קנייה בשער מסויים בטווח חדשי, קנייה בעלייה מוגדרת בלבד, וכו' הצילו אותי לא פעם, מאוד שימושי ובמיוחד באופציות. גם למניות זו תכונה מאוד נוחה.
יש חסמים לרוב ההוראות הלא הגיוניות מבחינת שער מוטעה, מחיר מטורף וכו', למניעת הקשה שגויה. חוץ מזה, יש ניטור אוטומטי וכשעשיתי משהו טכני לא בסדר - לרוב הוראה מותנית עתידית בלתי אפשרית או לא הגיונית - והיא התבטלה, התקשרו מהצוות, הודיעו לי מה עשיתי לא בסדר, עוד לא ראיתי דבר כזה באף מקום.
לאופציות היא די נוחה. אין לה את המודול הנוח של אסטרטגיות שתוכנה אחרת מציעה, אבל העדכון מהיר מול הבורסה. אפשר לשגר אסטרטגיה בקליק אחד. קצב תקשורת טוב.
נפילות אכן קורות פעם בחודש בממוצע, הצוות מאוד אכפתי ונותן מענה טלפוני מיידי במקרה נפילה וגם אם אתה לא לייד מסך וצריך להעביר הוראות טלפונית.
כמה בעיות טכניות עם המחשב שלי נסגרו בזה שהמחשב לא היה בסדר - או שמערכת ההפעלה לא הותקנה כמו שצריך, או שיש לי שם איזו התנגשות פורטים שעד היום לא גיליתי - וכבר ארבעה חודשים שהתוכנה עובדת היטב על מחשב אחר. בהתחלה הייתי בטוח שהם על הפנים וזו אשמתם, אחרי שגיליתי שאני לא הייתי בסדר וראיתי באיזה צורה טובה טיפלו בזה, מגיעים להם הרבה שבחים.
בסה"כ, הרבה מילים חמות וחיוביות על התוכנה ועל הצוות. לדעתי היא הטובה בתחומה - לא רק בגלל הפיצ'רים הטכניים, שמתחרים במחיר הוגן מאוד, אלא בעיקר בגלל רמת האנשים שעומדים מאחוריה בשירות. שנאמר: זה לא הרכב, זה הנהג.
האם ניתן לסחור במערכת גם בחו"ל?
האם ניתן לקבל מחיר מלא לכל הפונקציות או המעטפת של התוכנה ?
חשבון ני"ע הערך שלי ממשיך להתקיים באותו בנק בו הוא נמצא היום ? האם גם תחת אותו חשבון או בחשבון נאמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להרחיב קצת על הנקודה הזו?
תודה.
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
פותח חשבון חדש באיגוד אובבינלאומי על שמך (לא נאמנות) סוחר על הפלטפורמה של טרייד 1.
אני אפתח רק אחרי החג אז אין לי את כל הפרטים.
תתקשר ל:
אלעד אהרונוביץ
טלפון 077-5551111
הוא יתן לך את כל האינפורמציה.
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
היי חברים,
לנוחותכם באנר בצד שמאל
של טרייד -1 אנא הזינו פרטים
ויחזור אליכם נציג שירות שלהם
עם כל ההסברים.
לנרשמים דרך האתר ינתנו:
פקודות מתקדמות : פקודות סטופ לוס, טייק פרופיט, טריילינג ועוד......
גרפים מחושבים: גרף הגלום וגרף ת"א 25 בזמןאמת ללא דיליי. (רצוי למי שעוסק באופציות)
עבור החודש הראשון בלבד.
בהצלחה
אני סוחר עם התוכנה מיזה הרבה זמן
היא אחת התוכנות הטובות והמשוכללות בשוק היום
היובאמת בעבר ניתוקים של בעיות בשרת פעם ב.....
היום כימעט ואין
אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהיה ניתוק
עובדה חשובה מאוד שהיא יש שם צוות נהדר שבמידה ועשית פעולה לא נכונה הם מיתקשרים אליך ומוודאים מה ולמה
יש שם גם צוות פיתוח שעובד על אפשרויות נוספות למיסחר
כמו שניכתב כאן קנית איסטרטגיה בקליק
אני אפילו לא יודע מיזה
במשך השבוע אלך אליהם ואבדוק מה חדש באפשרויות ואנסה לעדכן
בכל אופן אני מאוד ממליץ
גם האופן שהחשבון מיתנהל מאוד מרגיע
הוא מיתנהל בבנק איגוד -ללא "דמים"
על שימך
ויש אפשרויות של חבילות כאשר הם מיתקזזות בעמלות קניה\מכירה
דהיינו אם המחיר X העמלות Y תשלם X-Y
תלוי במס הפעולות שאתה עושה
המיסחר בתוכנה היא חוויה ביפני עצמה
אנסה לעדכן בהמשך
גמר חתימה טובה לכולם
שלום לחברים!!
כמו שהיבטחתי הלכתי היום לטרייד1 כדי ליבדוק מה חדש ויותר להיתרענן לאחר ששמעתי פה שניתן ליפתוח איסטרטגיה בקליק
מה שראיתיבאמת כאילו לקוח מעולם הדמיה
וזה אומר
יש סימולטור שבוא אתה מרכיב איסט'-לייו אתה רואה את האיס' בסימולטור ומידה והחלטת לבצע אתה בקליק 1 רוכש אותה כאשר כתוב לך כמה ביטחונות נידרש היתפעלתי מהדבר הזה
ישנה אפשרות ליקנות לימכור ישר מהקונה או המוכר הראשון ללא פתיחת חלון פקודות
ישנה גם סטופ לוס עם מירווח כדי שלא ימכר בכל מחיר מיתחת
סטופ מיתנייד טריילינג
טייק פרופיט
וכל זה גם לאופצ'
אני כבר עם המערכת כשנה היום ראיתי דברים חדשים
המערכת מאוד ידידותית למישתמש
היתיחסו אליי מאוד מאוד יפה
היו סבלניים וסובלניים
הייתי שם כשעה וחצי
ישנו צוות פיתוח שם שכל הזמן עובד על פיתוח פיצ'רים חדשים
בטוח שיש עוד דברים שאולי לא היזכרתי
בגדול חוויה למישתמש
אתם יכולים גם ללכת וליראות את המערכת במקום תוך כדי הדגמות של כל מה שניתן לבצע איתה
בי טיפלו רועי ואלעד שניהם תותחים במערכת
מקווה שעזרתי
שיהייה לכולם בהצלחה
נ.ב
הם עורכים סדנא של כמה שעות לתיפעול המערכת בפקודות מהירות וכו בעלות 40 שח
אבי-מקווה שעזרתי במשהו
אני גם בטרייד1 אכן וזה די מהיר יחסית לאורדרנט החדשה. הבעיה שלוקחים על כל דבר תשלום קבוע נוסף ולוקח זמן עד שמתרגלים למערכת ומנצלים אותה.
אני לא יודע כל כך כמה נחוצים כל הפיצ'רים החדשים שלהם בפועל.
אהלן,
מערכת טרייד 1 מאגדת מספר פיצ'רים שלא קיימים במערכות אחרות.
המערכת מחד מאד מקצועית ומאידך הכי נוחה למשתמש ממערכות אחרות שאני מכיר.
בנוסף, צוות שירות הלקוחות שלהם, מהיר, אדיב ויעיל ואנו מקבלים המון פידבקים חיוביים עליהם.
אני ממליץ בחום
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
אני עובד איתם כבר שנה. בסיכום הכללי - בסדר גמור.
חסרונות:פורסם במקור על ידי aavv
-אין אפשרות לראות שער פקיעה
-אין אפשרות נוחה לראות גרף תקופתי של נייר
-מרכז האסטרטגיות לא מעשי בכלל
-אין אפשרות לשים פקודה באופציות לפני תחילת המסחר
כרגע, אני לא מכיר אלטרנטיבה טובה לתוכנה הזו.