בתור אחד שעוקב תמיד ובד"כ גם משתתף אני אומר - הסטטיסטיקה כאן כן עובדת !!! הבעיה היא בנקודת ההנחה שמלווה את שחקן
לאורך שנתיים ויותר !!! כל האסטרטגיות כיוונו לשורט מתון פחות או יותר !!! סטטיסטית כשהשוק עולה בצדק או שלא בצדק אז הוא ימשיך לעלות , שחקן תמיד רומז בסקירות ובאסט' שהשוק הזוי וששטויות אלו ואחרות גורמות לעליות - מדד הבנקים בועתי לשיטתו וכן הפארמה שזה 50% מהמעוף , אני באופן אישי מסכים איתו ב100% אבל .... הגיון בריא שקול וישר כמו של שחקן זה לא מה שפועל בשוק !! הציבור וגם המוסדיים קונים ביוקר נדל"ן אז הם יקנו ביוקר גם מניות וגם אג"חים עם תשואה שלילית , למה ?? ככה !! כי ככה זה . סטטיסטית גלי הטימטום יכולים להמשך שנים ואז באה מפולת וכולם מוכרים בזול וגם שם סטטיסטית גלי הטימטום נמשכים שנים - וחוזר חלילה . זה פשוט !! אין טעם להיות צודק , אני באופן אישי מפיק המון מנקודות ההנחה של שחקן כי הם אומרות מה צריך לקרות אילו כולם היו הגיוניים אבל אני בונה את האסטרטגיות ומתקן בצורה שונה כי אני מבין שההגיון מכה בשוק רק לעיתים רחוקות ולזמן קצר אבל רוב הזמן השוק מתנהל במניא דפרסיה לכן אני זורם איתו בזהירות באסטרטגיות .