x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: אסטרטגיות שבועיות

אסטרטגיות שבועיות

שחקן שלום רב.
    כל הכבוד על ההמלצות השבועיות והרווחים הנאים שאתה מניב לחברי האתר. :P
    עם זאת ברצוני לברר איתך משהו בנוגע לאסטרטגיות השבועיות. ברוב המקרים האסטרטגיות מניבות רווח ויחסית מהר (למשל השבוע כ- 800 ש"ח ביום) אבל אתה לא מציין באסטרטגיה מההפסד המקסימלי (STOP LOSS)למקרה של חוסר הצלחה ואני חושש שבמספר מקרים בודדים כאלו אני הפסיד את כל הרווחים שצברתי בשבועות הקודמים ואולי יותר, שכן כידוע לך כשמתחילים להפסיד ולא קובעים מראש כמה בד"כ הדבר נגמר לא טוב. הרוחים שהאסטרטגיות מניבות לא גדולים יחסית ולדעתי זה טוב (לא צריך להיות חזיר) אבל מאותה סיבה מספר קטן של הפסדים גדולים יקזזו אותם ("להרויח בכפיות להפסיד בדליים").
    לפיכך, האם אתה יכול לציין בכל שבוע מה ההפסד המקסימאלי או לכל הפחות האם ניתן לקבוע כי במקרה של אי הצלחה בכל מקרה יש לסגור את האסטרטגיה בסוף השבוע.

Re: אסטרטגיות שבועיות

אדוני שלום רב לך

ליהוי ידוע לך שאם יש בעיה עם האסטרטגיה שחקן בכבודו ובעצמו מעדכן מה לעשות או שהוא מעדכן ע"י המנהלים

כל טוב

תודה.
    :P

זאת גישה מאד לא בריאה. ומה אם האתר נופל, ומה אם שחקן מעוף לא זמין מסיבות אלו ואחרות? לדעתי אדם שמשקיע (או מהמר) צריך להבין מה הוא עושה ולהיות מוכן לתרחישים שונים. עם כל הכבוד לשחקן מעוף (ויש כבוד), אני לא חושב שזה דבר בריא לאנשים לפתח כזאת תלות ולפעול כסומים. לכל השקעה ניתן לקבוע גם מה עושים בתרחיש הרע, ולא רק בתרחיש הטוב של +10%.
    אני עוקב אחרי האסטרטגיות שמוצעות (לא מבצע משתי סיבות, כרגע אשתי אוסרת עלי לשחק עם אופציותת והסיבה השניה היא שלא מוצעת דרך פעולה במקרה הלא טוב) כדי ללמוד ממישהו שהוא ותיק ומנוסה, אבל לצערי מנקודת המבט שלי (ואולי אני טועה ואשמח אם יעמידו אותי על טעותי), האסטרטגיות של שחקן מעוף הן הימור כמו כל השקעה רגילה כשההבדל הוא שהוא לא מהמר באופציות חשופות אלא מבצע אסטרטגיות שמקטינות את הרווח הפוטנציאלי אבל גם את ההפסד האפשרי, ומספיק שהבורסה לא תלך לכיוון שעליו הוא הימר והאסטרטגיה תיגמר בהפסד. כאן בדיוק נכנס הקטע שאני לא מבין, בכל הצעת אסטרטגיה אין הגדרה לפעולה במקרה של הפסד, וכמו שמרוויחים 10% אפשר בקלות להפסיד את אותם 10%.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות