AFLA5342 אהלן
ההמלצה על 500+ אינה שלי, התעודה שהמלצתי עליה נסחרת בקנדה כמו תעודת סל ממונפת כאן בישראל, המינוף הוא כפול שתיים. לדעתי האתר שהזכרת וגם אחרים מציעים מינוף גבוה בהרבה, באופן אישי אני לא מאוהב בהם ולא ממליץ.
AFLA5342 אהלן
ההמלצה על 500+ אינה שלי, התעודה שהמלצתי עליה נסחרת בקנדה כמו תעודת סל ממונפת כאן בישראל, המינוף הוא כפול שתיים. לדעתי האתר שהזכרת וגם אחרים מציעים מינוף גבוה בהרבה, באופן אישי אני לא מאוהב בהם ולא ממליץ.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
תודה על ההסבר, אני לא חושש ממינוף גבוה ומודע לסיכון , plus 500 היא תוכנה בעברית נוחה לשימוש אני פשוט לא מכיר את החברות האלה מי הגב שעומד מאחריהם, לתת כרטיס אשראי באינטרנט לגורמים לא בטוחים לא הכי חכם,האם אתה יודע מי עומד מאחרי plus500
ואני מעוניין לעבוד דרכם אך חושש שאם וכאשר ארצה לקבל את הרווחים לא יהיה עם מי לדבר
ומכאן השאלות שלי.
אודה לתשובתך
הייפורסם במקור על ידי afla5342
מנסיוני הקצר עם חברה זאת התחלתי עם הפקדה מינימלית ע"מ לראות כיצד זה הולך.
מעבר לכך שלחתי שאלות לתמיכה בנושאים שונים ע"מ לראות האםבאמת השרות מקצועי
ותמיד נעניתי בטווחי זמן סבירים של פחות מ-12 שעות.ביצעתי בקשת משיכה אחת בסכום קטן
לראות את ההליך ולא הייתה שום בעיה,לא הייתי ממליץ להפקיד שם מאות אלפים אך לביזור ואלטרנטיבה זולה לביזור והשקעה תוף יומית בסחורות או מט"ח ללא עלויות בשמיים כפי שנדרש בגופים אחרים מצאתי זאת מתאים לצרכיי האישיים ולעת עתה אין לי שום דבר רע לציין ,כמו כן ממבט על נתוני העסקאות שלי ומספרים סידוריים ניתן לראות שיש להם בסיס ענק ורחב של סוחרים/ משקיעים.
בברכת גמר חתימה טובה,אם ברצונך במידע נוסף ויכול לעזור פנה בפרטי מכיון שאין ברצוני לעסוק בפרסום גופים אחרים שאינו רצוי על גבי אתר זה לאתרים אחרים.
מודה לך מקרב לב על התשובה, שנה טובה וגמר חתימה טובה