x




מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: סחורות

  1. #1

    סחורות

    שלום שחקן,
    ברשותך שתי שאלות על סחורות:

    זהב- אתה ממליץ להיכנס לפוזיצית לונג. מהי הסיבה הכלכלית מעבר לחששות מאינפלציה שהתבדו פעם אחר פעם בשנתיים האחרונות?

    נפט- כיצד לדעתך ניתן להרוויח מהצניחה של 30% במחיר הנפט? האם ניתן לטעון שהקרטל צפוי להתחזק עקב הפגיעה בתכנית פצלי השמן בארה"ב ועל כן כדאי להשקיע בחברות הגדולות כהפוך על הפוך?

    תודה!

  2. #2
    צהרים טובים.
    נפט - אתה יכול לקרוא התיחסות כמעט מדי סקירה בחצי השנה האחרונה. הדרך הנוחה ביותר היא פתיחת חוזה יורד ומעבר לכך כמובן תעודות העוסקות ישירות בתחום.
    מבחינת התחזקות הקרטל - פצלי השמן תופסים כותרות בשלוש השנים האחרונות אבל בפועל, הם מהוים כיום כ 0.8% מכלל הפקת הנפט בעולם. בעתיד יהוו לכל היותר, 6% (בתחזית הכי אופטימית) וגם זאת בהתעלם מירידה בצריכת הנפט ו/או טכנולוגיות חלופיות. איך לומר - הסעודים ישנים טוב בלילה והקרטל לא באמת יושפע מזה בשום צורה שהיא.

    זהב - ראשית, האינפלציה תרים ראש לאט לאט בארה"ב והתמיכה בסביבות 1150 מרשימה. זהו גם מחיר כניסה טוב למתכת שיש לה שימוש אמיתי (להבדיל מסחורות אחרות) ולא בכדי כל ממשלה מנסה להגדיל את היקף ההחזקה (להוציא ישראל כמובן...).
    שנית, שים לב שאני מסייג ואומר כי מדובר על תיקון בטווח קצר של עד 1200 (הגיעה לשם אמש) ואני פחות נחרץ בנוגע לטווח ארוך וכניסה מעל רמה זו.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות