בכייף ורדה.
אין איתות !!!! וזה קודם כול !
איתות לשמו הכוונה , אבל יש הרבה דברים נוספים.
1 המחיר לא שובר את ה 5100 - 5000 לאורך זמן ! מי לא שובר ?? המוכרים כמובן, ובראותנו שהמוכרים לא לוחצים כלל על המנייה אזי המוכרים שהם המחזיקים הכבדים ולא את או אני---- לא מעוניינים למכור לאחר מהלך יורד של כ 18% מהטווח התחתון של הדשדוש או מ 27% מהטווח העליון , אזי הם יודעים שמחזיקים משהו טוב ביחס למחיר הנתון.
2- אל נשכח את סיבת הירידות החדות ! בסה"כ פורסם על מחיר מכירה של החברה נמוך ממה שציפו המשקיעים בחברה.
3-לא הכול טכני בחיים , בגרפים ! נניח 15 % , ישנם הרבה מניות שעולות כי עולות ולא כי היה איתות ( מצב שוק , מצב של משקיעים , העברת ידיים במחיר שנקבע , אווירה כללית לאחר פרסום , ועוד ועוד.....)
4- כמו שהמוכרים לא מעוניינים למכור או לפחות ללחוץ על מכירה ( רואים זאת על פי רמת מחיר + נפח , אזי גם הקונים לא נותנים לרדת לקו ה 5000 , משמע , אלה ערכים שכרגע הקונים לא רוצים לראות מתחת להם.
5- גרף שבועי צועק וזועק למהלך מתקן עולה, ז"א אפילו תיקון טכני לבדיקת ה 6200 שהיה הטווח התחתון של הדשדוש עדיין לא נבדק, ואין כרגע סיבה טכנית להמשך ירידות ללא בדיקה.
6- שום רמת פיבו מאז הנפילה לא נבדקה !
7-מאז תחילת המבצע, המנייה לא ירדה במילימטר מהקווים שלה, שזה חוסן עצמי כמובן כאשר כבר הזכרתי אותה בסופ"ש ובמשך ימי הלחימה .
8- ואחרון -- כל הסיבות יחדיו מביאות להחלטה טכנית שהסיכוי גובר כרגע על הסיכון בכניסה למנייה.
דרך אגב:
לא הקשית הפעם , אלא להיפך, את מראה בפורום בדיוק מה כוונתי בפרסום תיק מניות באתר, המטרה האישית שלי היא לא , להראות ההיפך ממה שאחרים טוענים לגבי הבורסה הישראלית שאין בה אפשרויות רווח , ואת יודעת שדעתי בדיוק הפוכה.
או שלא ניתן לתזמן בדיוק רב כל כניסה למנייה, ודעתי הרי היא שכן ניתן.
אלא שמטרת פרסום תיק האתר, שאני מודה לא יופיע כאן הכול , כי ישנם תעודות סל שהאתר עדיין לא הצליח לשבץ ואני בהם, או מכול סיבה אחרת .... ליצור דיון טכני בדיוק כמו שעשית כרגע ועל כך תודה גדולה.
החברים כאן ישנים ! לפעמים .
אין עדיין הבנה ב " מה זה דיון טכני לשמו."
,
הנה מינית לך מספר סיבות לכניסה , שאולי אני טועה בהם אבל עובדתית הם קיימים, ויש לשים לב אליהם, כך שניתן לעשות העתק הדבק לחלק מהגרפים האחרים.
שוב תודה ומקווה שההסבר מספק