x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

Hybrid View

היי ,

כמובן כאשר מקצינים קצת אז אתה צודק,

ובאמת קצת החמרתה.

ובוא נתחיל מהדואליות , הרי באם הסטופ הופעל בחול , המחיר של דואלית שנקבעת בחו"ל ( 95% מהם נקבעים בחו"ל ) אזי אין סיכוי שכאן המחיר ירד יותר ממה שירד בחו"ל בהתאמה דולרית באותו יום , אז באמת בדואליות הגפ מטה לא טופס אותך כי אתה עוקב שם וסוחר כאן.

כך לדוגמה את אותה בזן , שבעקבותיה נוצרה השאלה

בזן
    סיימה את המסחר ב 10.2!

המחיר נמצא עם תמיכה קרובה ב 10 ( אמור לזמן קונים )-- לאחר מכן ב 108.4 ,(אמור לזמן קונים ) ורק לאחר מכן מגיע ה 106.7 שהיא תמיכה בעצמה ואמורה לזמן קונים גם ! במידה והמחיר מגיע לאחר שבירת שתי תמיכות מעל !

חייב להוסיף שזהו גם הסטופ הראשוני עקב הפריצה של הקו ,כי אחרת הוא היה יותר קרוב.

תראה : בפתח הדברים של ההסבר כתבתי שישנו חומר רב בנושא זה, ואין להקל ראש בעינין ה קטיעת הפסד, אבל החוקים ברורים וקשיחים , כי כמו שאתה מסביר לי בתשובתך אז גם אני אומר, " המחיר הגיע לסטופ הוציא אותנו ובמכרז סגירה הקונים חזרו ( כי זו תמיכה ) והעלו את המחיר ואתה בחוץ !! ומחר המחיר נפתח בגפ " מעלה " ואיפה אתה ??

אז נסכם בכך שלא ניתן על פי דוגמה אחת לקבל תובנות והבנה בכול החומר, ואמר לך בכנות , בתור סוחר מקצועי , לא נתפסתי עקב הסטופים במצבים שאתה מתאר.

ונסיים בהסבר המילולי ל " מה זה קטיעת הפסד"??

קטיעת הפסד הוא : מה אני מוכן להפסיד בכדי להרוויח....!!!! זו ממש נוסחה מטמטית יחד עם התמצאות במרחב שזה הגרף עצמו, זו שאלה ותשובה ברורה , כמה אתה אמור להפסיד בכדי להרוויח .... , כי מהרגע שקבעת סטופ אז גם קבעת כמה אתה מוכן להפסיד וגם השלמתה עם הפסד זה !

האם זה ברור.??

על כול שאלה אתה מוזמן.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 23.08.2014 בשעה 20:15
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

eladta'

ערב טוב,

עכשיו לאחר שקראת את הדברים כך לך את משפט המפתח בהקשר לקטיעת הפסד.

"כמה שתהיה מוכן להפסיד יותר ,, כך תרוויח יותר !!!

תודה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

תודה, עשית לי קצת סדר בדברים.

שמח שיכולתי לעזור

בהצלחה רבה
    .

בוקר טוב,

אני רוצה להקדיש מספר מילים על עינין ה פערים הפתוחים.

ובעיקר לפסול לחלוטין , את המחשבה שקיימת כמות מסוימת של פערים פתוחים המותרת על כול מהלך בין באם הוא עולה או יורד.

ומיד לקבוע שאין כזו הנחייה או חומר קובע בעינין , ו למעשה החומר הלימודי הקשור לפערים פתוחים לא שייך לניתוח טכני, ! אלא , לנרות יפנים מתקדם !

קודם בוא נסכים בהסבר פשוט מה זה גפ מעלה = פער פתוח מעלה ?

גפ מעלה = רצון מזורז של הקונים לקנות במחירים עולים ובכך להיכנס לרכבת אשר כבר יצאה , ולכן בפתיחת המסחר הם מוכנים לקנות ביוקר יותר מ ה מוצע על ידי המוכרים ובכך נוצר הגפ המעלה.

האם התוצאה שלה בגרף הוא צעד חיובי ? כן ומאוד !

גפ מטה = פער מחירים מטה. = רצון מזורז של המוכרים למכור במחירים יורדם ( לא בהכרח בהפסד כמובן) , ובכך לצאת מהרכבת אשר כבר יצאה לדרך או עומדת לצאת לדרך על פי דעתם ( והם יודעים טוב ואיתנו , אז תסמכו עליהם )לצמצם החזקות על אותו נייר כי שוב הצפי הוא ירידה , על כן הם ממהרים למכור גם נמוך וההצעות קנייה. ובכך נוצר בפתיחה גפ מטה.

האם התוצאה שלה בגרף הוא צעד שלילי ?? כן ומאוד !

האם הגפים מעלה נוצרים רק על ידי הנרות הירוקים ?? כלל לא, כי ראו את הדוגמה של אותו מדד 75:

ולאזכרכם לצורך ההסבר , נר ירוק פותח למטה וסוגר למעלה.

נר אדום פותח למעלה וסוגר למטה.

מצורף גרף עם המהלך האחרון של מדד תא" 75 :

MADAD 75 88.jpg

כמובן שהנכתב הוא רק מאט שבחומר הקשור ל גפים,והתובנות הם בעלי ערך רב , לצורך הבנה כללית של הגרף.

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 03.09.2014 בשעה 09:33

שלום לוי,
    בהמשך למה שכתבת לי על העברת קו מגמה מוטעה שלי.
    מעניין אותי למה פסלת אותו, למרות שנכון הדבר שיש קו מגמה חשוב וארוך טווח יותר.

הנה הקו שלי במניית אלקטרה צריכה:

אלקטרה צריכה.jpg

היי יוסי,

בכייף ,

3-9-14 1230H

קו מגמה אלקטרה צריכה.

החוקים אומרים יש לחבר שיאים יורדים על ידי קו מגמה יורד,

בוא נלך רגע לגרף נקי ונבין קודם איפה השיאים?

ELEK44.jpg

שים להב בבקשה שישנם 3 שיאים אפשריים שכביכול ניתן ליצור קו מגמה יורד.

החץ השחור , הירוק והכתום.

עם החץ השחור זה לא אפשרי נכון לזמן זה.
    הירוק הוא בהחלט אופציה ונראה אותו בצילום הבא, אבל יחד עם השחור ישנה תקרה כפולה על כן אין באזור קו מגמה , ואילו בכתום הוא הקו שכנרה התכוונתה אבל אתה התחלת אותו משיא נמוך יותר, ועל כן זה לא נכון כי צריך להתחיל מהשיא של הגרף ( ולבטח באם בשיא בעצמו עובר קו מגמה יורד כמו האדום ) ולא מאיפה שבא לך , כי אתה למעשה יצרת שיא שאומנם הוא קיים אבל הוא לא טכני.

ובאם תשים אותו איפה שצריך, אזי הוא חותך נרות שהוא לא אמור לחתוך.

על כן הקו היחיד הוא האדום והוא הקובע כרגע כאשר מתחתיו ישנם כול מיני קווים אבל אופקיים וכול אחד מהם עם החשיבות שלו.

ELEK55.jpg

תודה ובהצלחה

מקווה שהסברתי טוב

היי עובדיה יקר,

לגבי מניית אינטרנט זהב,
    קו המגמה שיצרת נוצר משני שיאים די רחוקים אחד מהשני.
    מחחומר שקראתי לאחרונה הבנתי שרצוי לשמור על מרווחים"סבירים" בין השיאים / שפלים ע"מ שקו המגמה יהיה משמעותי.
    מצ"ב הגרף שהעלת לגבי המנייה

ZAHAV24.jpg

תודה,
    אלעד

היי עובדיה,

ראיתי את הדיון שהיה לך ולתומר בנוגע לקו המגמה הארוך של סלקום.

אני אכן עובד לפי המלצותיך, קרי עברתי לגרף שבועי בערכי סגירה ומתחתי קו מגמה, משם מה עדיין אני לא מצליח להתסנכרן עם הקו שלך.

אני גם עובד עם תוכנת FXG ולא עם BIZTRADE, אני לא רוצה להיכנס לדיון של הבדלי תוכנה, אבל בכל מקרה ה DATA אמור להיות זהה כך שלא ברור לי מאיפה נובע ההבדל.

כפי שרשמת בשרשור, ההבדל הוא מהותי כיוון שאצלי זה יוצא שאני חותך נרות שאני לא אמור לחתוך ואפילו אסור לחתוך ! לפי מה מה שאתה רשמת, אודה לך אם תרחיב בנושא, מ"ז "יש נרות שאסור לחתוך" ?

מצורף הגרף שלי.

סלקום נרות.jpgסלקום ערכי סגיר&#1.jpg

תודה רבה,
    אלעד

היי ,

בוקר טוב,

כפי שציינתה וגם אני ה DATA אמור להיות אותו דבר , אבל הוא לא , ולכן מטבע הדברים לא אכנס להבדלי תכנות.

לגבי הנושא של אילו נרות ניתן לחתוך ואילו לא, גם ציינתי כבר שהנושא דורש הסבר רחב עם עשרות דוגמאות גרפיות בכדי להסביר סופית את הנושא, ושוב מטבע הדברים לא נוכל לעשות זאת כאן , בתחלופת עשרות גרפים עם הסברים בנושא.

ידוע לך שאין לי בעיה להסביר כול נושא טכני אבל כאשר הוא רחב ודורש תעבורה גדולה , איני מוכן להיכנס לכך בפורום.

אילו היינו בכיתה זה היה אחרת.

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות