היי ,
כמובן כאשר מקצינים קצת אז אתה צודק,
ובאמת קצת החמרתה.
ובוא נתחיל מהדואליות , הרי באם הסטופ הופעל בחול , המחיר של דואלית שנקבעת בחו"ל ( 95% מהם נקבעים בחו"ל ) אזי אין סיכוי שכאן המחיר ירד יותר ממה שירד בחו"ל בהתאמה דולרית באותו יום , אזבאמת בדואליות הגפ מטה לא טופס אותך כי אתה עוקב שם וסוחר כאן.
כך לדוגמה את אותהבזן , שבעקבותיה נוצרה השאלה
בזןסיימה את המסחר ב 10.2!
המחיר נמצא עם תמיכה קרובה ב 10 ( אמור לזמן קונים )-- לאחר מכן ב 108.4 ,(אמור לזמן קונים ) ורק לאחר מכן מגיע ה 106.7 שהיא תמיכה בעצמה ואמורה לזמן קונים גם ! במידה והמחיר מגיע לאחר שבירת שתי תמיכות מעל !
חייב להוסיף שזהו גם הסטופ הראשוני עקב הפריצה של הקו ,כי אחרת הוא היה יותר קרוב.
תראה : בפתח הדברים של ההסבר כתבתי שישנו חומר רב בנושא זה, ואין להקל ראש בעינין ה קטיעת הפסד, אבל החוקים ברורים וקשיחים , כי כמו שאתה מסביר לי בתשובתך אז גם אני אומר, " המחיר הגיע לסטופ הוציא אותנו ובמכרז סגירה הקונים חזרו ( כי זו תמיכה ) והעלו את המחיר ואתה בחוץ !! ומחר המחיר נפתח בגפ " מעלה " ואיפה אתה ??
אז נסכם בכך שלא ניתן על פי דוגמה אחת לקבל תובנות והבנה בכול החומר, ואמר לך בכנות , בתור סוחר מקצועי , לא נתפסתי עקב הסטופים במצבים שאתה מתאר.
ונסיים בהסבר המילולי ל " מה זה קטיעת הפסד"??
קטיעת הפסד הוא : מה אני מוכן להפסיד בכדי להרוויח....!!!! זו ממש נוסחה מטמטית יחד עם התמצאות במרחב שזה הגרף עצמו, זו שאלה ותשובה ברורה , כמה אתה אמור להפסיד בכדי להרוויח .... , כי מהרגע שקבעת סטופ אז גם קבעת כמה אתה מוכן להפסיד וגם השלמתה עם הפסד זה !
האם זה ברור.??
על כול שאלה אתה מוזמן.