בוקר אור ,
ושבוע מבורך ושקט.
אתה צודק , אני מרבה להשתמש במילים אלא !
גרף יומי בשבילי הוא הגרף הקטן בטווחי הזמן ( בהקשר למניות )שבו ניתן דרכו להעביר את המידע לקורא או העוקב, יחד עם זאת גם הגרף המתאים ליצירת כניסות או יציאות ! (כי במטח זה שונה , ומדדים גם.) , ואני הרי פעיל בשלושתם.
אבל הוא לא לבד במערכה ! כי מסחר על פי גרף שבועי , הוא אשר יקבע את המשכיות העליות או הירידות או את טווח הדשדוש. בפרט באם גרף מנייה מסויים עשה מהלך של עליה או ירידה של 12% +- , כי אז הוא כבר קובע , ולא היומי.
על כן מילים אלא הם שילוב מוחלט בין נרות יפנים ומתנדי מומנטום או ו מגמה, אשר מושפעים מהטווח הגדול יותר שהוא השבועי, כאשר בגרף יומי אנו יכולים בהחלט לראות תיקון עולה מעלה אבל תיקון זה כלל לא משפיע על מתנדי מומנטום בשבועי שעומדים על דעתם שהכיוון הוא הפוך. או לחילופים כאשר גם גרף יומי וגם שבועי נמצאים במכירות יתר על פי מתנדי מומנטום אזי זה הזמן הטוב ליציאה אגרסיבית למהלך עולה.
שילוב זה של שני טווחי זמן נותנים תמונה גרפית טובה ואמינה יותר למספר ימים קדימה , ומאפשר לנטרל נרות אדומים קטנים , או נרות דוגי על כול סוגיו ,המופיעים ביומי ,מאשר עבודה עם הגרף היומי לבד , שיש בו רעשים שונים , כמו , פקיעה שבועית וחודשית, התאמה לחו"ל , הסלמה מבחינה בטחוני ועוד....
יתרה מכך אני חסיד של מסחר על פי שבועי כך שאצלי הוא קובע יותר מהיומי כמובן.
ובהקשר לעדכונים או סקירות שאני מוציא כאן, ! אין עדכון אחד ולו הפשוט ביותר שאני לא נותן מבט מהיר על גרף שבועי פעמיים , כאשר פעם אחת נקי ללא מתנדים ופעם שנייה אותו גרף עם המסקנות של הטכני והנרות אבל יחד עם מתנדים בשבועי.
זהו, אני מקווה שהצלחתי להסביר.
תודה על שאלתך,
בהצלחה רבה