x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

תצוגה בשכבות

היי ,

כמובן כאשר מקצינים קצת אז אתה צודק,

ובאמת קצת החמרתה.

ובוא נתחיל מהדואליות , הרי באם הסטופ הופעל בחול , המחיר של דואלית שנקבעת בחו"ל ( 95% מהם נקבעים בחו"ל ) אזי אין סיכוי שכאן המחיר ירד יותר ממה שירד בחו"ל בהתאמה דולרית באותו יום , אז באמת בדואליות הגפ מטה לא טופס אותך כי אתה עוקב שם וסוחר כאן.

כך לדוגמה את אותה בזן , שבעקבותיה נוצרה השאלה

בזן
    סיימה את המסחר ב 10.2!

המחיר נמצא עם תמיכה קרובה ב 10 ( אמור לזמן קונים )-- לאחר מכן ב 108.4 ,(אמור לזמן קונים ) ורק לאחר מכן מגיע ה 106.7 שהיא תמיכה בעצמה ואמורה לזמן קונים גם ! במידה והמחיר מגיע לאחר שבירת שתי תמיכות מעל !

חייב להוסיף שזהו גם הסטופ הראשוני עקב הפריצה של הקו ,כי אחרת הוא היה יותר קרוב.

תראה : בפתח הדברים של ההסבר כתבתי שישנו חומר רב בנושא זה, ואין להקל ראש בעינין ה קטיעת הפסד, אבל החוקים ברורים וקשיחים , כי כמו שאתה מסביר לי בתשובתך אז גם אני אומר, " המחיר הגיע לסטופ הוציא אותנו ובמכרז סגירה הקונים חזרו ( כי זו תמיכה ) והעלו את המחיר ואתה בחוץ !! ומחר המחיר נפתח בגפ " מעלה " ואיפה אתה ??

אז נסכם בכך שלא ניתן על פי דוגמה אחת לקבל תובנות והבנה בכול החומר, ואמר לך בכנות , בתור סוחר מקצועי , לא נתפסתי עקב הסטופים במצבים שאתה מתאר.

ונסיים בהסבר המילולי ל " מה זה קטיעת הפסד"??

קטיעת הפסד הוא : מה אני מוכן להפסיד בכדי להרוויח....!!!! זו ממש נוסחה מטמטית יחד עם התמצאות במרחב שזה הגרף עצמו, זו שאלה ותשובה ברורה , כמה אתה אמור להפסיד בכדי להרוויח .... , כי מהרגע שקבעת סטופ אז גם קבעת כמה אתה מוכן להפסיד וגם השלמתה עם הפסד זה !

האם זה ברור.??

על כול שאלה אתה מוזמן.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 23.08.2014 בשעה 20:15
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות