x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

תצוגה בשכבות

הסבר על תאנים טכניים לעליות,

26-6-14

שלום לחברי הפורום,

אני מבקש להסביר כאן , מה המשמעות של התנאים הטכניים שאני כותב על מנייה חיובית,

1- אני כותב את השורות הללו רק לגרף שאני רואה בו פוטנציאל לעליות.

2-ממליץ בחום רב לעקוב אחרי השורות כי מנייה שלא ממלא אותם תבצע פרסה.

3- אני גם מרבה לכתוב, " צריכה לפרוץ היום או מחר " ... וגם כאן ממליץ להקפיד על ה ימים שנתנו לעליה.

4- יש לקחת בחשבון שערכי פיבו שאני מציין תוך עלייה של המחיר חזקים יותר כ קו התנגדות מ קו התנגדות רגיל.( הכוונה לאופקי ). על כן פריצתם או התנגדות המחיר בהם הוא משמעותי יותר.

5- במידה וקיים קו אלכסוני יורד או עולה בדרך לעליית המחיר,( ואני תמיד מציין זאת ) יש לקחת בחשבון שקווים אלא חזקים יותר מכול קו אופקי. לכן התנגדות בהם או פריצתם יחשב כמשמעותי.

6- מניות אחרונות שתנאים טכניים נכתבו עליהם הם לדוגמה, סלקום ,שופרסל, פרטנר, חלל תקשורת , וראו בעצמכם ב פוסט המתאים כמה חשוב שהגרף ימלא אחרי התנאים הטכניים , כי מי שלא ממלא אחריהם, חוזר אחורה במחיר.

תודה ובהצלחה

על כול שאלה נוספת אתם מוזמנים
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 26.06.2014 בשעה 14:20
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות