ברכות, ברכות , ברכות,
לפורום מניות ומדדים בישראל ששינה את שמו מ פורום קצר טווח, כאשר בפעם הקודמת שכתבתי על עמדן הצפיות כאן היינו ב 01-06-14 , ב 200,000 צפיות,
והיום אנו 5 חודשים אחרי, והספירה תופסת תאוצה גדולה כאשר אנו כרגע על ה 400,000 צפיות ב כלל ההודעות בפורום זה., בניהולי . כאשראנליסט הוא אנליסט לכן 200,000 צפיות שנוספו = 40,000 צפיות בחודש , שזה = 1333 צפיות ביום ,שזה =56 צפיות בשעה , שזה = 0.93 צפיות בדקה. חחחח.
כמו בפעם הקודמת, בזכותכם אנו גם הפורום העסוק באתר בכלל, כך שכמות ו זמן המבקרים גדולים וגדלים כול יום.
אז נחמד כאן וגם תוסס, למרות שהשקט לפעמים מפחיד !!! חחחח, ולא פעם כתבתי לוורדה ש התחושות הם שאני לבד באזור, חחח ,
וורדה עונה לי שכמות הסמויים גדולה ממה שאני חושב, וכנראה שהצדק איתה !
ובהזדמנות זו אני מבקש לומר לכם תודה על האימון שניתן לי כאן בפורום החשוב הזה, וגם,
תודה על הסדר שקיים כאן , והנועם , והנימוס , והתגובות החמות, על העזרה שאתם מעניקים לי בשמירה על אופייו המאוד מיוחד של הפורום. וגם ניתן לומר , ש בתור אדם שכותב טכני ומכיר את כול הפורומים בארץ, אני חייב לומר שאין עוד אחד כזה במדינה ! ואתם כמוני מכירים את כולם !
אני זוכר שכתבתי בפעם הקודמת, שניפגש בחצי מיליון, אבל ה 400,000 הגיע כול כך מהר שלא התאפקתי לכתוב שוב.
אז תודה רבה לכם, ואנסה להמשיך ולענין אתכם בדברים מקצועיים שנכתבים כאן ,
תודה ובהצלחה