x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: למי שיודע ויכול לעזור- לייפוייב והאופציות החדשות של החברה

למי שיודע ויכול לעזור- לייפוייב והאופציות החדשות של החברה

אתמול, יום חמישי, התחילו במסחר של אופציות של לייפוייב (לייפוייב אפ 1) ורציתי לרכוש אותן בתחילת המסחר במחיר ההתחלתי של 1 אבל כל פעולות הקניה שלי דרך האורדרנט לא הצליחו גם אחרי שנפתח המסחר.
    התקשרתי לחדר המסחר ובקשתי שהם ירכשו עבורי במחיר שכבר קפץ ל-30. ההוראה נקלטה אך לא בוצעה עד סוף יום המסחר.
    שאלתי היא: כיצד אני יכול לרכוש את האופציות שיוצאות באותו יום במחיר אגורה ועולות בהמשך באחוזים גבוהים? האם רק מי שרכש את היחידות של לייפוייב במכרז של החברה "זכה" להנות מהאופציות הללו באותו יום? הייתי צריך לרכוש יחידות של לייפוייב לפני זה על מנת שיהיו לי אופציות בשווי אגורה בתחילת יום המסחר הראשון? תודה.

קודם,עליך למצוא את הפרייר שימכור לך במחיר 1 אגורה!!!

תבדוק פירוט עסקאות ותיווכח שלא היה מסחר במחיר זה.
    שים לנגד עיניך שהמסחר בבורסה זה כמו במכירה פומבית.הכרוז מכריז על מחיר התחלתי ומכאן באים ההצעות למסחר.כשייפגשו ייערך מסחר.

Re: למי שיודע ויכול לעזור- לייפוייב והאופציות החדשות של החברה

אכן כן, כמו כרוז, אבל איך הציעו מחיר מסוים ולא מחיר אחר? למה למשל לא הציעו מחירים שעוקבים אחרי 1 אגורה כמו- 2,3,4, וכו' אלא הציעו ישר 100, 129 והלאה? האם ישנה אסטרטגיה או שזה סתם במקרה?

מכיוון שהמשקיעים חשבו שזה המחיר הראוי בהתחשב במינוף

ובתוספת הנדרשת למימוש האופצייה ובל נשכח ,אורך חיי האופצייה

Re: למי שיודע ויכול לעזור- לייפוייב והאופציות החדשות של החברה

ראשית, תודה על המידע.
    שנית, כיצד יודעים את המינוף וכדומה, האם זהו ידע של יודעי דבר, או שניתן לדעת זאת באופן כללי?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות