x

עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 162

נושא: בקשות לעדכונים טכניים על , מניות מהשוק האמריקאי.

Hybrid View

לא הולך היום,

תעודות סל אני חייב לדעת בעם היא ממנופת או לא.

כי ממונפות אפילו טיפה מעל 1 ל 1 לא ניתן לנתח טכנית

ממתין לך.
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מנית ADSK - מצרפת גרף שבועי - האם סימנתי M קיים והאם סימנתי גם M שמתהווה
    תודה, ורדה
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

היי ורדה,

ערב טוב,

לגבי ADSK,

יש תבנית M לא מוכנה כפי שציינת, חסר השלמתה, כאשר פריצה של ה 55 = אין.

לגבי קוקה קולה.

ידוע לך שאני לא אוהב נרות ירוקים ליד נרות ירוקים!

מצד אחד זה = שכול יום המחיר פותח בגפ מטה, למה??

מצד שני ניתן לראות שלמרות כניסתם הלא אגרסיבית יש לומר של הקונים, הם לא לוחצים על פריצה של ה41.2$.למה??

בחיפוש מהיר בעבר נראה מבנה דומה ב 2008, אומם עם יותר נרות אדומים אבל דומה, על קו ה 20$, ואז המחיר ירד.

יש בגרף הזה גם ( על פי העבר הרבה תבניות טכניות, כמו מספר פעמים W, וגם גם M.( לא קשור לשאלתך, רק עובדה )

בישבילי, זו הכנה לירידה, לא רואה כרגע את הלונג, אבל לא אוכל להתחייב על כך,כי פרט למתנדי מומנטום בקניות יתר הרבה זמן, אין לי הוכחה אחרת.

תודה ובהצלחה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בהצלחה רבה.

שאלה נוספת:מניית YHOOנמצאת במהלך עולה יותר משנה וחצי ובתיקון בחצי שנה האחרונה, תיקון שנעצר על קו פיבונאצ'י 38.2 (גרף שבועי)
    נמצאת כעת מתחת לקו 37$ וגם מתחת לקו מגמה יורד שיצר התיקון האחרון.
    האם פריצת 37 תוביל לראש התיקון האחרון ואולי הלאה לשיא הקודם של המניה?
    תודה, ורדה

שלום לוי, שאלתי לגבי XEL האם להערכתך דרכה מעלה חזרה לשיאה אחרי התמודדות עם קו 31-31.5$ ועם ממוצע 50?
    תודה, ורדה

בוקר טוב לוי,
    מנית AKAM
    נמצאת אך מעט מתחת לשיא כל הזמנים אליו הגיעה לפני כ-3 חודשים, השבוע פרצה שוב את ההתנגדויות ב-54$ וב-56.25, 3 ימים שהיא סוגרת באותו ערך. האם היא בדרכה שוב לשיא ב62-63?
    המתנדים בשבועי נראים נפלא לעליות, ביומי הסטוכסטיק בקניות יתר, לא נראה שיפריע
    תודה, ורדה
    נערך לאחרונה על ידי vad, 12.06.2014 בשעה 10:13

לגבי AKAM,

כול מה כתבת נכון , אבל המשך עליות רק בפריצת ה 58.35$ , ולמה??

כי זה קו תיקון פיבו 61.8% ,

כך שהמחיר תיקן כרגע 2/3 מכול המהלך היורד , ולכן לא משנה הגרף השבועי או יומי, חשובות רמות התנגדות כמו פיבו.

בהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות