x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: סקירה שבועית 16.3.14

Hybrid View

כרגע שום התאמות כבר לא יעזרו ...השחקנים פשוט תקועים עמוק בתחום האסור שלושה ימים לפקיעה , ואני מזכיר , עם פקיעה אופטימלית שהיתה אמורה להיות בתחילת החודש 1310... כתיבה מאסיבית של פוטים על הסטייק עלולה להיות כעת קטלנית , אם בעלי הממון (מוסדיים...) יהפכו את כיוון השוק ל -1380 . במצב כזה השחקנים יישארו קרחים מכאן ומכאן ...אכן עסק ביש . השאלה אם יש לשחקנים עדיין כלים לדחוף סטרייק או שניים למטה ולצמצם נזקים .

ציטוט פורסם במקור על ידי סטיבן הוקינג צפה בהודעה
    כרגע שום התאמות כבר לא יעזרו ...השחקנים פשוט תקועים עמוק בתחום האסור שלושה ימים לפקיעה , ואני מזכיר , עם פקיעה אופטימלית שהיתה אמורה להיות בתחילת החודש 1310... כתיבה מאסיבית של פוטים על הסטייק עלולה להיות כעת קטלנית , אם בעלי הממון (מוסדיים...) יהפכו את כיוון השוק ל -1380 . במצב כזה השחקנים יישארו קרחים מכאן ומכאן ...אכן עסק ביש . השאלה אם יש לשחקנים עדיין כלים לדחוף סטרייק או שניים למטה ולצמצם נזקים .

Kמרות אמירות אופטימיות שמפוזרות פה החודש בפעם השלישית בשנה האחרונה (אם לא רביעית) יהיו הרבה שחקנים שימחקו.

מה לעשות אם אתה רוצה טווח רחב מלמטה כמו ששחקן מנסה להציג אתה לא יכול להיות כתוב על הספוט וכשהשוק הולך כל החודש בכיוון אחד והתחלת 30-40 נקודות מתחת לספוט מראש אתה נדפק ולא יעזור כלום.

אלא אם תכתוב פוטים ביחס של 1 ל-10 לקולים...

אם הפסדת 3000 שח ליחידת קולים לא יעזור שתגדר 300-400 שח מזה שתקפוץ 6-7 סטרייקים למעלה בפוטים.

ציטוט פורסם במקור על ידי סטיבן הוקינג צפה בהודעה
    בעלי הממון מפזרים את השקעותיהם בכל מיני אפיקים , גם ב"קרנות גידור" וגם בנכס בסיס.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות