בוקר טוב :
מדד V I X. ארה"ב
11-05-15 , עדכון לפני פתיחת המסחר השבועי.
ראשית מי שעדיין לא התעדכן על המשך מעקב על מדדי ישראל, הוא נמצא כאן כבר מיום ו" האחרון.....
http://www.s-maof.com/Forum/showthre...9C%D7%95%D7%99
וכרגע אני רוצה להתחבר למדד ה V I X של ארה"ב , בכדי להביא את אשר אני רואה כאן בגרף הזה ולהשליך על מדיים עיקריים , כולל תא" רבתי.
ברור לחלוטין שמדד V I X ' מדשדש כבר מספר שבועות , ללא יכולת ממשית לפריצות חזקות מעלה אשר בהחלט מאפיין את ה " רוגע " הכללי בבורסות ארה"ב.
אבל באם מסתכלים באופן טכני על הגרף הזה ( וכך צריך להיות, כי הרי הוא גרף לכול דבר, ולא משנה אם זו מנייה, מדד, סחורה וכולי"....) אזי גרף זה נמצא במקום שאין לו בדיוק לאן לרדת .
ובאם נשליך את מיקומם של הנרות היפנים בגרף ל ערכי מדד ה S P , אזי הוא נמצא שוב לפני הגבוה ב 2120 , כאשר הוא סיים ביום ו" האחרון מאוד חיובי, בזכות פרסומים פונדמנטליים מצוינים , באותו יום, על ה פיי רול החודשי.
לכן :
מה שאני רואה דרך גרף זה הוא : מכייוון שאין לו בדיוק לאן לרדת כאשר ה מדד עצמו נמצא ב 2116 , אזי בהחלט יתכן פריצה השבוע של ה 2120 אבל פריצה זו לא תחזיק יותר גבוה מ 2180, אם בכלל , וממנה הוא יחזור מטה לערכים ש יכולים להוריד את המדד מה 2000. כאשר אפשרות ברורה כרגע היא פריצת שוא של ה 2120 על בסיס יומי או שבועי . במילים אחרות אומר, שגרף זה נמצא במקום ש הדרך הקלה שלו להתנהל היא לעלות = ירידות במדד ולא לרדת שזה = לעליות במדד. ומקום ספציפי זה של הגרף V I X , מתאים לי מאוד להערכות שנתתי כבר לפני שבועיים שהמדדים העיקריים בתא" רבתי ראו את הגבוה, ומתחילים לפתח מגמת ירידה.
כמובן שכרגע כול הנכתב הוא הנחת עבודה , אבל היא הולכת מתגבשת, כי מה שצריך בסופו של דבר הוא לא לקלוע בהערכות על ה S P' אלא להבין את כיוונו של המעוף שהוא מדד מובל.
VIX.jpg
תודה ובהצלחה