x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 497

נושא: סקירה טכנית על מדדי העולם , S&P ,NASDAQ 100 , D.J. DAX NIKEI

תצוגה בשכבות

היי וורדה,

תודה על תגובתך .

1-
    לא התייחסת לקו המגמה העולה עליו נתמך הגרף, מאשר אותו? (מצרפת גרף שלי).

קודם כול אין גרף, חחחח , שנית אני בהיפוך לא משתמש כול כך בטכני !!!!אלא בנרות היפנים ,! ואת יודעת על כך, כי השאלה שלי עם התשובה שאני מנסה לתת היום היא " האם לונג או שורט?, וכאן עינין הטכני השייך לכול הגרף פחות חשוב.. ממתין לגרף שלך.

2-לא מסתדר לי שקו 1920 לא נשבר האם לא נוצר פה קו תמיכה חדש, נמוך בהרבה מה-1920?

תעבירי לשבועי וראי האם הוא נשבר או לא. ( וגם הרי ביומי ,= שבירה ופריצה תוף יממה = לא שבר ,!! )

3-מי מהמתנדים בשבועי מצפה לירידות?

- כול המומנטום + מגמה , אבל המחיר לא שבר קו מרכז בולינגר !!! וזה חשוב !

4- ואם אפשר הסבר למה העליות המשמעויות ביום שישי יגרמו להגבלת העליות או שדיברת על הגבלה היום?
    תודה!

כן למה לא:

הרי ידוע לך את חוסר אהבתי לנרות שעולות מעל 5% ביום אחד,לגבי מניות , אז כך אני לא אוהב עליות של מעל 2% ביום אחד ב SP, אבל כאן הכוונה כרגע היא לחוזה,

החוזה היה ביון ו" בנמוך 1892 , ועליות ל 1927 הם מעל 2 % ביום אחד,,!

בנוסף ! כאשר ההיפוך הוא אגרסיבי נשאלת השאלה ,

הוא כזה כי הקונים הם האגרסיבים ומוכנים לשלם מחירים עולים ? ( על פי המחזורים ממש לא!!!! אפילו רחוק מכך !)

או כשאלת המשך האם המוכרים התרחקו ואפשרו לקונים לעלות מהר ? ( אני חושב שכן, כי כאשר השבועי רוצה עוד מטה אז למה למכור במחירים מתחת ל 1900 כאשר אפשר ללכת לארומה ולהמתין שהקונים יעלו את המחירים !

אוסיף ברשותך, פסקה לגבי הדקס ,

מאוד מאוכזב שהדקס לא פתח בגפ מעלה מעל ה 9147 !!

זה ממש עושה בריקס כרגע לעליות הצפויות,

נכון יש עוד הרבה זמן, אבל פתיחה מעל ה 9147 היתה קובעת סופית " עליות לכולם היום "

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 11.08.2014 בשעה 11:21
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות