אבי 1, ערב טוב,

מה שלומך?

תודה על תגובתך...

וגם אני היית מפחד כרגע להיכנס ללונג על מדד הניקאי , אני איתך !!!

ברשותך בוא נרגיע את כולם בכך שלא הוצאתי שום איתות על מדד הניקאי, אלא הסברתי את מצבו הטכני עם הסגירה של היום. כולל אפשרות של פריצת שאו, או אי קבלת הנק" הנדרשות מפריצת דשדוש עקב קו חזק בדרך לשם. אז אין איתות,( דרך הגב , אני אף פעם לא נכנס כאשר היעד הוא 2-3%, וגם אף פעם לא מוציא איתות או המלצה לכך,)

וגם ברשותך אפשר לפתח את אשר כתבת עם צילום הגרף.

1- יש בעיה עם הגרף שהבאת ! הוא בטח לא של המדד , וכאן דיברנו על המדד כי הסגירה היום היא על 15529, בשעה 0930 בבוקר שעון ישראל , והגרף שהבאת הוא מראה 15418. כי הוא גם לא של חוזה אמיתי , וגם לא של CFD, כי הערך שם כרגע עומד על 15510. נא בדיקתך !!

2- באם לאחר שקראת את אשר כתבתי , לבטח ראית שלא נגעתי בנושא המתנדים, ואיך יכול להיות שמישהו מקצועי לא יזכיר מתנדים בפוסט תשובה כול כך ארוך, ואני בפרט הרי ידוע כ חולה מתנדים עיקריים., אז התשובה ברורה, אסור היום מחר להשתמש במתנדים, מהסיבה הפשוטה שהמדד נמצא 28 יום מדשדש ושנינו ורבים אחרים יודעים שבדשדוש , המתנדים מבוטלים ! " אסור להשתמש במתנדים בכול גרף שהוא כאשר הנכס מדשדש , ויש לתת יומיים מנוחה לאחר פריצה או שבירה של טווח נתון", אז לא הזכרתי מתנדים ולא סטיות.

3-אבי 1 , אשאל אני מתי פריצות מתרחשות בכול נכס באשר הוא ?? !! " בקניות יתר "-- הרי רק שם קיימות פריצות, עם סטייה , בלי סטייה, פריצות תמיד בקניות יתר. אין סיכוי לשום גרף לפרוץ משהו עקרוני כאשר המתנדים במכירות יתר או בדרך לקניות יתר, תמיד הפריצות בלחץ קניות במתנדי מומנטום.

תודה שוב,

והמשך ערב שקט.

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.