x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: השפעה של ההסכם המתרקם מול הפלשתינים

השפעה של ההסכם המתרקם מול הפלשתינים

שלום שחקן :

בפורום אתה אינך מתייחס להשפעה של ההסכם המתרקם מול הפלשתינים.
    מנסיון - הבורסה הישראלית תמיד הגיבה בעליות חזקות בתקופות משא ומתן מדיני.

מדובר במשהו בעל השלכות כלכליות חיוביות למשק כמו הסרת סנקציות על הייצוא הישראלי ועידוד משקיעי חוץ.

אינך חושב שכדאי לאזכר את זה בסיכום השבועי שלך ?

לא שחקן , אבל : אשרי המאמין שמתרקם איזשהו הסכם ... ההיפך הוא הנכון : פיצוץ האשליה בקרוב מאד עלול להוביל לגל הדף שלילי , וזהו התרחיש הסביר ביותר כרגע , אלא אם כן אתה מאמין בניסים .

שלום שרון וסטיבן.
    באופן אישי אני נוטה להסכים שהסבירות לכך נמוכה אלא שגם במידה ונתקדם למשא ומתן ממשי,
    להבדיל מהסכמים קודמים הפתרונות המוצעים צפויים לעלות הון עתק ובשלב הראשון להאט את המשק.
    בנוסף הסכמים קודמים התנהלו תחת בורסה "ישנה" ואילו זו הגלובלית כיום מושפעת מחוזים וסנטימנט
    עולמי יותר מאשר כל פקטור מדיני-בטחוני (ראה התיחסות השוק בעת לחימה).

שחקן שלום,

איך לא תהיה השפעה של פיתרון הסכסוך על הבורסה?

כזכור לי בספטמבר האחרון, ברגע שהחשש מהמצב הבטחוני מול סוריה עקב ההסכם לפירוק הנשק הכימי ונראה גם עקב השינוי באיראן, השוק טס כ 100-150 נקודות (כמובן בשילוב סנטימנט חיובי בעולם).

אני רק חושב על האופוריה שתהיה, הירידה לטווח ארוך בתקציב הביטחון, פתיחת שווקי מסחר חדשים, שיפור דירוג האשראי, סביר להניח שגם כניסת כח עבודה זול מיו"ש, רק זה שווה לדעתי 20%.

אך לצערי אני לא רואה סיום סכסוך גם בעוד 20 שנים.

יום טוב

אלפרד - מה שקרה עם סוריה הוא הנדיר שבנדיר.
    בתוך 24 שעות עברנו ממצב מלחמה למצב של שלום וזה לאחר שמשחתות כבר חנו מול החוף. זה לא המצב כאן.
    אם לרדת לפרטי ההסכם המתרקים (שלדעתי האישית סיכוייו להגיע לכדי מימוש אפסיים) הרי שבשנים הראשונות יש
    דווקא קפיצה בעלויות הממשלה שמעבר לתמיכה הצפויה מצד הממשל האמריקני. הבונוס כפי שנטען שיגיע מכיוון
    התיירות הוא שולי אם בכלל ומבחינת החברות המקומיות, להוציא הבנקים בשוליים, אין שום שינוי ברווחיות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות