x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 32

נושא: על יוקר המחיה בישראל

תצוגה בשכבות

מאיפה אתה יודע מה המשפחה שלי עשתה או לא עשתה? אם אתה בגבול הצפון, סביר שהבן שלי שומר עליך ברגע זה. למה שהבן שלי ישמור עליך אם לך יש עשרות דונמים של אדמה שהחכרת מהמדינה לשמוש חקלאי בלבד שאתה לא מוכן להחזיר ועושה בה מה שאתה רוצה, ולו אין סיכוי אפילו לדירה של 20 מ"ר?

אתה מתעלם מהעובדה שיש חוזה חתום שמחכיר הקרקע לפרק זמן מוגבל ולשמוש חקלאי בלבד. אתה בעצם אומר שמותר לך להפר חוזה מול המדינה ולעשות מה שמתחשק לך? למה? כי אתה מסכן? כי המדינה זה יצור אמורפי שמצווה לדפוק אותו ולעזאזל השאר? כי יש לך יותר כח?
    אתה טוען שרק בזכותך ערך הקרקע עלה? כי שמרת עליה? על זה TBY כבר ענה לך למעלה, כולנו שפכנו דם וזיעה על המדינה הזו. בזכות זה שהיית שם ראשון קבלת חלקה א גדולה של 2-3 דונם, ואף אחד לא לוקח ממך את זה. זה הרבה יותר ממה שיש ויהיה לכל אחד מהעירוניים שמגנים עליך בגופם ודמם יום יום.

מעבר לחלקה א', המדינה צריכה לקבוע את שמושי הקרקע החכורה לטובת כלל המדינה ולא לטובת קומץ מושבניקים.

אם לך מותר להפר חוזה מול המדינה, אז גם לי מותר. והדרך לאנרכיה סלולה.

ציטוט פורסם במקור על ידי lembo צפה בהודעה
    למה אתה והמשפחה שלך לא הלכתם להפריח את השממה בדרום? או בצפון במושב או קיבוץ שכוח אל...
    3 שעות וחצי מתל אביב... אה נכון , פעם לא היתה בועת נדלן , המחירים היו נמוכים ורק פראיירים זזו לפריפריה.

כולכם התעוררתם כי המחירים עלו.והעיינים כואבות.
    חבל.
    אני מאחל לכם שהדירה בבניין בעיר שלך תהיה שווה 10 מליון שח ותהיו עשירים גדולים.
    ואם יש זמן פנוי , תתעסקו באיך להוציא את המדינה מהיידים של הגנבים הטייקונים ושאר עלוקות.
    נערך לאחרונה על ידי eyal12, 12.01.2014 בשעה 06:49

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות