מאיפה אתה יודע מה המשפחה שלי עשתה או לא עשתה? אם אתה בגבול הצפון, סביר שהבן שלי שומר עליך ברגע זה. למה שהבן שלי ישמור עליך אם לך יש עשרות דונמים של אדמה שהחכרת מהמדינה לשמוש חקלאי בלבד שאתה לא מוכן להחזיר ועושה בה מה שאתה רוצה, ולו אין סיכוי אפילו לדירה של 20 מ"ר?
אתה מתעלם מהעובדה שיש חוזה חתום שמחכיר הקרקע לפרק זמן מוגבל ולשמוש חקלאי בלבד. אתה בעצם אומר שמותר לך להפר חוזה מול המדינה ולעשות מה שמתחשק לך? למה? כי אתה מסכן? כי המדינה זה יצור אמורפי שמצווה לדפוק אותו ולעזאזל השאר? כי יש לך יותר כח?
אתה טוען שרק בזכותך ערך הקרקע עלה? כי שמרת עליה? על זה TBY כבר ענה לך למעלה, כולנו שפכנו דם וזיעה על המדינה הזו. בזכות זה שהיית שם ראשון קבלת חלקה א גדולה של 2-3 דונם, ואף אחד לא לוקח ממך את זה. זה הרבה יותר ממה שיש ויהיה לכל אחד מהעירוניים שמגנים עליך בגופם ודמם יום יום.
מעבר לחלקה א', המדינה צריכה לקבוע את שמושי הקרקע החכורה לטובת כלל המדינה ולא לטובת קומץ מושבניקים.
אם לך מותר להפר חוזה מול המדינה, אז גם לי מותר. והדרך לאנרכיה סלולה.