x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: סקירה יומית ניתוח טכני 5.11.2013

סקירה יומית ניתוח טכני 5.11.2013

ערב טוב,

היום מדד הבנקים תיקון 1% מטה לאחר חמישה ימים רצופים של עליות בהם פרץ המדד את ההתנגדות 1260.
    למרות הכול היום נר שורי עם התבססות יפה מעל רמת 1260 והימצאותו מעל הרצועה אמצעית.
    קיימת סטייה במחזורי המסחר במדד, עדות לכך שבפריצת השיא האחרון עדין מתנד OBV איננו פרץ את השיא האחרון במקביל.

מדד המעוף לא מצליח להתמודד כעת עם רמת 1310. תמיכה קרובה 1294 ומעבר לכך 50/50 לכול כיוון.
    מדד התקשורת הספיק היום לעלות מעל ל 2% אך בסופו של יום סגר בעלייה קטנה יותר, סה"כ כבר אמרתי ניתן היה
    לקחת מנות קטנות לפני יומיים במניות זהב ובי קומ.

מניות

בבילון - ממשיכה את הראלי היום, סה"כ עלייה של 30%. גם היום עדין אין איתות קנייה בריא אפילו לתיקון מעלה.

אינטרנט זהב - מסוכנת מאוד אך בהחלט יש הרבה בשר מעלה, הערכה שלי 30% עלייה על הסגירה היום אפשרי.

חלל תקשורת - היום ואתמול איתותי קנייה, הערכה היא המשך תיקון מעלה לאזור 5200 צפונה.

כן פייט - ממשיכה להיות מעניינת אך המחזורי מסחר בעליות לא טובים על כן המשך מעקב בלבד.

אבוג'ן - ניתן לקחת המנייה בדרך לשיא חדש ככול הנראה.אורמת - לכול חובבי המנייה ניתן לקחת את המנייה באזור 23.5-23 ש"ח עם אפשרות להמשך עליות.

אזורים - ירדה כבר 10% מהשיא האחרון, למרות הירידה ראו מחזורי המסחר הנמוכים בירידה אני עדין חיובי על הנייר.

אלוט תקשורת / מזור רובוטיקה / קמהדע / אינסוליין / דסק"ש / כלל ביו - נראות לא טוב בכלל חלקן יצאו מהתיק.

שאר המניות אין שינויים מהותיים.

בהצלחה,
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

לניסן שלום- האם אתה עדייו חיובי על דסק"ש?

שלום דורון, התשובה היא לא. המנייה איבדה את המומנטום החיובי בה. הייתי מעדיף להחזיק מניות אחרות במקומה.

בהצלחה,

היום היה צ'אט... אתה מוזמן לקרוא את תוכנו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות