x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 17 מתוך 17

נושא: אסטרטגיית נובמבר – 25% תשואה חודשית, נא לסגור במיידי !

התשואה מחושבת מסך הכסף שסיכנו באסטרטגיה באמת, דהיינו 1,610 ש"ח.
    סך בטחונות 3,000 ש"ח, סך תקבול אחרי סגירת הקניות בקצוות 1390 ש"ח. מקסימום הפסד הוא 1,610 ש"ח ועליו מחשבים את התשואה.
    יוצא 25.46%.
    לי יצא רווח של 340 ש"ח ברוטו, מאחר ולא הצלחתי לתפוס במחירי שחקן, בד"כ יוצא לרעתי למרות שאני מבצע במיידי.
    ניזון מפירורים

אבל לפני שסגרנו את ההגנות היינו חשופים ב-3000+

ציטוט פורסם במקור על ידי banjil צפה בהודעה
    התשואה מחושבת מסך הכסף שסיכנו באסטרטגיה באמת, דהיינו 1,610 ש"ח.
    סך בטחונות 3,000 ש"ח, סך תקבול אחרי סגירת הקניות בקצוות 1390 ש"ח. מקסימום הפסד הוא 1,610 ש"ח ועליו מחשבים את התשואה.
    יוצא 25.46%.
    לי יצא רווח של 340 ש"ח ברוטו, מאחר ולא הצלחתי לתפוס במחירי שחקן, בד"כ יוצא לרעתי למרות שאני מבצע במיידי.
    לא מבין את ההגיון של החישוב הזה.

ההיגיון פשוט, מחשבים את התשואה על הכסף שבאמת השקעת באסטרטגיה / הכסף שיכולת להפסיד
    ניזון מפירורים

כשמחשבים תשואה, מחשבים כמה הרווחתי לחלק לכמה השקעתי.
    השקעת 3000 שח + עלות הפוזיציה.
    לגבי הסיכון, אחרי שסגרת את הקניות, היה הסיכון שלך איסופי כי היית ללא הגנות. ובכלל מה ההגיון לחשב סיכון באמצע סגירת הפוזיציה ? הרי באותה מידה יכולת לספר שאחרי שגם קנית את האופציות שכתבת היית בסיכון אפס, אז עשית רווח אינסופי ?!
    נראה שאתה מבין בזה, וגם שלך ולשחקן יצאו אותם תוצאות מה שמחזק את שכתבת, אבל אני ממש ממש לא מבין ואשמח אם תבהיר עוד קצת.

רק מוסיף - זה עניין מבלבל באמת, והיה כדאי שיהיה הסבר "Sticky", כמו שהוצע כמה פעמים.
    יש הרבה נקודות לא ברורות-
    למשל, האם התשואה 25% מחושבת לפי הבטחונות הבתחלה?
    או לפי הבטחונות המשתנים ביחד עם התיקונים?

ועוד נושא: (כבר אני חופר על זה תקופה...)
    למה שלא כל הנתונים האלה יהיו בזירוסם, כחלק מהנתונים של האסטרטגיה?
    להוסיף:
    1) תקבול.
    2) רווח\הפסד משוקלל: שיהיה בדיוק הנוסחא לפיה שחקן מודד את זה. (בטחונות - תקבול)
    3) בונוס: המערכת מתריעה כשקרובים ליעד הרווח.
    4) יעד רווח - נתון לשיקול - יכול להיות קבוע (25%) או יותר טוב - מוכנס כפרמטר פר אסטרטגיה.

כבוד אדון קרלוס טיפ קטן ממני, אם תכפיל הכמות תמיד אחרי רווח לבסוף בטוח שתפסיד שהרי יש חדשים שהאסטרטגיה מפסידה ולכן אסור לעשות פה ריבית דריבית, כמובן חוץ אם התכוונת לחד פעמי
    תודה ובתקוה להבנה

ולעצם ענין של 25% גם אני קטונתי מלהבין את זה נראה לי טעות גם כשהיה לנו 3 קנויים נראה לי שהבטחונות היו יותר מ1640??????
    נערך לאחרונה על ידי ששוני1, 08.11.2013 בשעה 10:39

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות