שלום לכולם,

סיכום שבועי למניות מדד ת"א 100

בצד החיובי השבוע

הנייר הבולט ביותר השבוע הוא כמובן מניית חברת אופקו, חברת הביומד החדשה שהתמזגה עם פרולור בבורסה הישראלית,
בשלב הזה לא אפשרי לבצע ניתוח טכני ראוי לנייר בשל מחסור בימי מסחר.

מנייה אבוג'ן - מתחת לכול הראדרים המנייה טסה 30% מאז איתות אחרון בה בפריצת 2400 אג', מאז לא הייתה אפשרות חבירה ראויה למנייה.

מניית קומפיוג'ן - איתותי קנייה בארץ ובחו"ל ביומיים האחרונים, בחו"ל פריצת 10.6$ ובארץ 3800 אג'. הנייר חיובי אך כעת ובשילוב ארביטארז' של
6% ועלייה ביום חמישי של 8% הכניסה כעת תהפוך למסוכנת.

מניית דלתא - ממשיכה את הראלי, לפני יומיים פריצה של ההתנגדות 7200 אג' הכיוון נותר חיובי.

דסק"ש - ממשיכה את הראלי ואתמול פריצה של רמת 2500 אג', הכיוון נותר מעלה.

מניית פלוריסטם - בשעה טובה מצליחה להתרומם, בארץ אתמול פריצה יפה 1250 אג' וגם בחו"ל 3.5$ הכיוון מעלה.

מניית אורמת - סגרה השבוע חובות (פערי מחירים) מבפרואר 2011. ההנחה היא שכול עוד המנייה מעל 23 ש"ח הכיוון הוא עלייה.

מניית גב ים – לאחר ניסיון פריצה כושל של שיא כול הזמנים 940 ₪ הנייר שב לאחר תיקון טכני לרמות השיא, שווה לעקוב במיוחד לאור התנודתיות הנמוכה בנייר שיכולה לייצר איתות קנייה בסיכון נמוך מאוד.

מניית מיטב דש – לאור המחזורים הנמוכים (פחות ממיליון) אני נמנע מלעבוד עם המנייה, מעבר לזה תנועת המחירים בה יפה והכיוון הוא סגירת התיקון 2/3 לגל הירידות החד – קרי רמת 1380 אג'.

בצד השלילי השבוע

מניית החברה לישראל – ממשיכה להתממש בדיוק על פי הצפי, הנייר הגיע השבוע לרמת 1/3 התיקון לגל העליות (1450 -> 1970) קרי רמת 1780 שקלים. הערכה היא שהנייר יכול עוד לרדת לאזור 1660 ₪. חשוב לציין את המחזורי המסחר הנהדרים עד כה במגמת הירידה בטווח הקצר התנהגות המאפיינת נייר בתיקון טכני. מתנדים STOC CCI חדרו לתחומי מכירות יתר קרי לקראת איתות קנייה. השבוע אני מאמין שנראה איתות קנייה בנייר.

מניית פז נפט – ראו מהו כוחו של הסטופלוס, לאחר פריצה ואיתות קנייה ב 9/10 הנייר יום למחרת ירד בצורה חדה 6% מלווה במחזור עתק – במקביל הנייר עף על הבוקר מהתיק כמובן. מאז הנייר הספיק לרדת עוד 6%, שוב מלמד כמה חשוב לשמור על כללי עבודה נוקשים.

אלוט תקשורת – ממשיכה לדשדש לה, השבוע נסוגה לאזור התמיכה 13$ כאשר לא הצליחה בסופו של יום לסגור פער מחירים ברמת 12.8$, אם הנייר יסגור את פער המחירים ובמקביל נראה המשך דשדוש מעל רמות התמיכה בהחלט ישנה סבירות להתפתחות של גל עליות מעלה, מעקב.

מניית ביג – אני גם צירפתי את גרף המחירים של המנייה, לקראת איתות קנייה מושלם, תיקנה בצורה נהדרת את גל העליות האחרון, בדיוק על פי חיתוכי פיבונאצי, מתנדים לקראת איתות קנייה. התיקון כעת נעצר בדיוק על אותה רמת התנגדות שתהפוך כעת לרמת תמיכה 128 ₪. המתנה לאיתות קנייה.

מניית נייס – נייר שנוסף שתיקן בצורה טובה את גל העליות האחרון היישר לרמות התמיכה 140 ₪, ישנה מעט חריגה שלילית במחזורים בעת הירידה אך עדין שווה לבחון כניסה השבוע אם נראה היפוך מגמה מעלה.

מניית אלביט מערכות – מנייה שזינקה כמעט 30% לאחרונה, כעת לאחר מימוש קל ודשדוש העבירה את כף המתנדים מקניות יתר למכירות יתר, בחו"ל הייתי מצפה לראות את הנייר יורד לאזור 50$ ובארץ לאזור 180 ₪ בכול מקרה הנייר יכנס למעקב לקראת איתות קנייה.

מניות סלקום ופרטנר – כעת ההמלצה משתנה, הערכה היא דווקא לתיקון קצר מטה בסבירות גבוהה יותר מאשר המשך עליות. דווקא עכשיו חשוב לעקוב ולחפש הזדמנות כניסה.

בהצלחה,