קרדן אן וי,
02-10-13,
רמון, קודם כול אתך הסליחה שדחיתי אותך לסגירה כי כאשר שאלתה המחיר היה ב 188 - והסגירה ב 196, אילו שאלתך היתה בבוקר היית נותן מענה , אבל כשעתיים לפני הסגירה למצוא מנייה שמנסה לפרוץ קו מגמה יורד, זה לא אחראי מצידי לתת לך עדכון טוב , ובסגירה היא תשנה את פניה ולא תפרוץ , למרות שכן פרצה.
לשאלתך :
אני מקווה שהדברים ברורים בהקשר למנייה זו !! כי ב 2008 - היא הייתה במחיר 6800 , וירדה לנמוך בחודש שעבר ב 145 !!!
זו מנייה מקטגורייה שלטאואר , אפריקה , ודומות לה שהתרסקו.
לטכני :
למרות סגירה באזור ה 160+ אתמול היא פותחת בגפ מעלה היום ישירות ל 180,הקונים נכנסים באגרסיביות ופורצים את אחד מקווי המגמה היורדים , ופריצה זו חשובה בפני עצמה , אבל היא מקומית, המבחן שלה מתחיל מ 200 מעלה כי 220 - 240 הם ההתנגדויות הקרובות , וכול התחלת עליות לאחר התרסקות , קשה היא , ( מהסיבה הפשוטה , שישנם המון סוחרים תקועים וכול הרמת מחיר חלקם ירצה לברוח. ). אבל יש לה בעיות נוספות , והם מצד המתנדים
העליות מאזור ה 150 הכניסו אותם לקניות יתר ואני מדבר על 3 מתוך 3 מתנדים , אבל מתנדי מגמה עדיין בדעתם שצפוי המשך עליות.
סיכום : המחיר כבר לחוץ בקניות יתר, אבל כול עוד הוא ייתנהל מעל ה 187 , ואפילו ה 180, הצפי הוא המשך עליות , אולי לא מחר, אבל בקרוב,כי אותם העליות הכניסו את הגרף השבועי לאזורים חיוביים כך שהצפי הארוך טווח הוא כן עליות , ואני בטוח שפריצת ה 240 ייכנסו עוד ועוד סוחרים שממתינים בגדר. אז בסה"כ היא חיובית , בתנאי ששומרת על הרמות שכתבתי.
NV.jpg
תודה ובהצלחה