x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 130

נושא: אבוג' ן סקירה טכנית.

תצוגה בשכבות

אבוג'ן ,

19-5-14

עדכון בתוך יומי.

הגרף בשליטה מלאה של הטווח השבועי , כך שגרף יומי לא כול כך עוזר כרגע.

ראה בצילום של הגרף השבועי את הערכים.....

במידה וה 5600 נשבר כלפי מטה , יש לצפות לירידות של 1200 נק" אבל בלי פאניקה, כי ,

1- ה 5600 חייב להישבר לצורך כך,
    2- זה לא יקרא ביום יומיים במידה וקו ה 5600 ישבר, כך שיש זמן לפעול.

מצד שני המחיר נמצא במקום טכני כזה ש הגרף מלמד אותנו שהוא יכול בהחלט להתרומם מנקודה זו, ראה פעם קודמת מסומן בחץ אדום.

ABUGANWWW.jpg

גרף יומי,

למרות שכבר כתבתי שהשליטה כרגע ביומי, אנו רוצים לבדוק מה מתרחש ביום יום, וכאן אנו רואים שזהו היום הרביעי ברציפות שה קו המדובר , לא נשבר מטה. וזה טוב כמובן,

בנוסף , מתנדי מומנטום בגרף זה, רוצים עליות , וזה מחזק את הבלימה כרגע.

מה מטריד אותי טכנית?

1-קודם כול הירידה הלא ברורה של 6% לפני 4 ימי מסחר, הגרף היה חיובי, והנר האדום הגיע פתאום, וזה לא טוב.
    2- הנקודה שהנר הזה התחיל לרדת , היא בדיוק הנקודה של ממוצע 200 המאוד חשוב בטכני, ואני שואל את עצמי למה המוכרים נכנסו באגרסיביות לפני 4 ימים !!! לא היתה סיבה טכנית אבל הנר הזה קשור קשר ישיר לגפ הפתוח המסומן במרקר צהוב. ושני אירועים חריגים אדומים בקרבת זמן קצרה, בגרף , לא בריא.!

אין לי שמץ של מושג מה קורא פונדמנטלית וכסף בחברה זה לא הכול איני מודע באם היא מפתחת תרופה חשובה כרגע או לא, או ממתינה ל הצלחה של איזה ניסוי, אני רק אומר שישנה בעייה פונדמנטלית ולא טכנית, ממליץ לך לבדוק כי הגרף נראה מאוד חלש, ועם משקיעים שרוצים לצאת ממנה כמו שחלקם כבר עשו.
    גרף יומי.
    ABUGASNDDDDD.jpg

תודה ובהצלחה, במידה וישנה שאלה נוספת אתה מוזמן.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 20.05.2014 בשעה 16:29
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות