מעקב צמוד.
פינה זו נועדה לעקוב באופן צמוד על מספר מניות, אני אפרסם בתדירות דו יומית, יומית ,על המהלכים הצפויים , טכניים כמובן , כאשר נעדכן על המשך עליות או ירידות צפויות, תבניות היפוך בנרות היפנים , תבניות טכניות, סטופים, וכול נושא טכני אחר בהקשר לאותו גרף מנייה,
בעמוד זה יופיעו עדכונים דו -יומיים, או יומיים על עשר מניות :

המניות הן מגוונות, מסקטורים שונים ואלו הן: , פועלים, (בנקים ), בזק (תקשורת ) ,כיל (כימיה ), כלכלית ירושלים , אלוני חץ( נדל"ן ),איזיציפ (מוליכים ), ,אבנר, דלק קבוצה(דלקיות ) .רמי לוי (מזון) , מגדל ביטוח ( ביטוחים)בעמוד זה לא יופיעו גרפים.

וכאן המקום להדגיש שהכתוב בעמוד זה הוא ללימוד בלבד ושהקניה ו/או המכירה

של המניות שלעיל היא באחריות בלעדית של הקורא, כאשר הכותב או מקל:יט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מעקב צמוד
-- , לאחר סגירת המסחר.21-07-13

פועלים
: יש כאלה שיומרו היום " איזה קמ בק, מגזר הבנקים במינוס 1.3% , וסוגר כמאט על ה 0% !!!!! אני אומר שהמשחקים הללו עם מניות הבנקים כרי , לאומי ו פועלים, הולך להכניס , להפסד גדול באחד הגופים המנסים לשלוט בפקיעות השבועיות והחודשית !! מישהו כאן שוכח את כוחו של גרף !!!! היום פרט לויסות המדד, לא התרחש שום דבר !!!!! הסיכום שלי על פועלים נשאר בעינו כפי שכתבתי בבוקר והוא " לא רואה את פועלים פורצת את ה 1760 , בסבב זה , על כן זה יוביל בסופו של דבר לפקיעה נמוכה " !!!!! אין שום שינוי בגרף פועלים !

כיל
: אחד התרחישים אשר כתבתי לגבי התנהלות המסחר בכיל בתוך יומי התרחש , אבל הסגירה היא לא מצוינת אלא רק טובה ! הנר היומי בסופו של דבר הוא לא נר היפוך על כן אני לא רואה כאן היפוך, אלא ניסיון לבלום את הירידות המתמשכות מצד ה קונים והפסקה זמנית של לחץ המוכרים, הימים הקרובים לבטח יבהירו את מצב הגרף ו אני אמשיך לעדכן את אשר אני רואה. היום בגרף המנייה נוצר בפעם הראשונה חילוקי דעות בין המתנדים העיקריים, אילו היה לנו נר היפוך יומי, חילוקי דעות שכאלה לא היו מופיעים, על כן נזרום עם מה שיש, כאשר עדיין מאוד סביר לראות את המוכרים מחר! מסכם בכך שלא רואה היפוך מעלה כרגע.

בזק
: גרף בזק גם ממושמע בהתנהלותו , על כן כול הצפי שנכתב נכון הוא , עד היום , והירידות של היום הם רק ירידות נוספות לקראת ה 510 שמתקרב, שם יהיה המבחן הראשון של הגרף .

אבנר : עם העליות של היום אבנר בהחלט בדרך ל 268 , שם עובר קו מגמה עולה שהמחיר שבר מטה , בכדי לראות מהלך עולה , על המחיר לפרוץ קו זה מה יותר מהר. צפי להמשך עליות.

כלכלית ירושלים : כול אשר נכתב במעקב הצמוד, מדוייק עד היום והנר האדום היה צפי ברור ! המחיר צפוי לשבור את ה 2750 , ולפגוש את התמיכה ב 2700 בקרוב., הצפי נשאר , המשך ירידות .

אלוני חץ
: גם כאן כחברה נוספת במגזר הנדלן הצפי היה כתוב בגרף והוא ירידות כניסת הקונים היום ויצירת ה צל התחתון של הנר, כלל לא בטוח שיהיה לו המשכיות מחר, כי עם תחילת הירידות היום המתנדים כבר שולטים על תחילתו של מהלך יורד אשר החל, הצפי נשאר כמו שהו, המשך ירידות.

דלק
קבוצה :המחיר נוגע היום ב 98925 , ונכנסו מאט מוכרים, להזכירך זהוא הקו האחרון שמפריד בין חזרה לעליות ושיא קודם לבין פרסה מטה, ואני מניח שסוגיה זו תתבהר כבר מחר.

מגדל
ביטוח : הגרף ממשיך להתנהל על פי הצפי של המעקב הצמוד , וסוגר היום ב 592, כאשר הוא כבר נגע היום בקו החשוב באזור והוא ב 589 , בטווח הקצר , כרי כבר מחר , מחרתיים, אני צופה שבירה של ה 589 , כאשר התמיכה הבאה בתור ב 580.

רמי
לוי : המחיר פרץ כול מה שהיה צריך בכדי לחזור לגבוה הקודם , והמבחן שלו הוא כבר מחר, כאשר נוודא האם זו פריצה לשמה או פריצת שווא.

איזיציפ : כפי שנכתב אתמול , ושלשום קו ה 27.5$ הוא קו ציר באזור, ולכן שבירתו = מהלך יורד בפתח ואילו התבססות מעליו = ניסיון פריצה של קו מגמה יורד כהתנגדות..אין שינוי בגרף .