מעקב צמוד.
פינה זו נועדה לעקוב באופן צמוד על מספר מניות, אני אפרסם בתדירות דו יומית, יומית ,על המהלכים הצפויים , טכניים כמובן , כאשר נעדכן על המשך עליות או ירידות צפויות, תבניות היפוך בנרות היפנים , תבניות טכניות, סטופים, וכול נושא טכני אחר בהקשר לאותו גרף מנייה,
בעמוד זה יופיעו עדכונים דו -יומיים, או יומיים על עשר מניות :
MAAKAV2-300x235.png
המניות הן מגוונות, מסקטורים שונים ואלו הן: ,פועלים, (בנקים ), בזק (תקשורת ) ,כיל (כימיה ), כלכלית ירושלים , אלוני חץ( נדל"ן ),איזיציפ (מוליכים ), ,אבנר, דלק קבוצה(דלקיות ) .רמי לוי (מזון) , מגדל ביטוח ( ביטוחים)בעמוד זה לא יופיעו גרפים.
וכאן המקום להדגיש שהכתוב בעמוד זה הוא ללימוד בלבד ושהקניה ו/או המכירה
של המניות שלעיל היא באחריות בלעדית של הקורא, כאשר הכותב או מקל:יט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
מעקב צמוד --21-07-13
פועלים : רק חזרנו לפינה " מעקב צמוד " שהתנהלה קודם מאוד יפה ומעל שנה בדיוק רב, אבלפועלים כבר הפכה למנייה כמו אחרונות מדד יתר 50 עקב האופציות השבועיות, ואני כבר שוקל להחליפה במנייה אחרת עקב חוסר המשמעת שלה בגרף , והשבוע הפקיעה היא חודשית !!! אבל נתן לה עוד שבוע שבועיים הזדמנות ! פועלים עדיין במהלך עולה מאז הפתיחה בגפ מעלה עם ההודעה על חלוקת דיוי .לא רואה אותה פורצת את ה 1760 בסבב זה על כן , הצפי לטווח הקצר הוא להתממש לקראת הפקיעה , מה שמרמז כרגע על פקיעה נמוכה ולא גבוהה.
כיל: לגבי כיל יצא עדכון מורחב על כן נא להתעדכן ואכתוב כאן על POT, כאשר למרות היום השני של התבססות מעל ה 38$, המתנדים עדיין בדעתם מטה וצריך קצת יותר מ עלייה של 0.36$ בכדי לשנותם.
בזק : במעקב הקודם כתבתו על נר היפוך מטה, שבינתיים למרות כניסת קונים הוא כבר עובד, הצפי נשאר בעינו והוא ירידות מכאן, כאשר המחיר חזר להיסחר בתוך ה תעלה העולה שגרףבזק היה בתוכה לפני שפרץ מעלה.רואה כרגע בטווח הקצר ירידה בשלב ראשון ל 510.
אבנר : בסהכ" כלום לא השתנה בגרף שלה כאשר היא חוזרת לטווח הדשדוש הידוע שבין 255 -- 260 ! רק פריצה או שבירה יתנו כיוון מימי של 5 נק".
כלכליתירושלים : 5 ימי מסחר סביב ה 2800 + - , וכול ירידה ל 2750 נכנסים קונים,בכדי לדייק , בגרף המנייה , חייב לומר שפריצה כאן היא רק מעל ה 2237, ולא מ 2200, כך שלמרות הניסיונות, כלכלית עדיין לא פרצה ! ובספק רב תפרוץ ! כול 6 המתנדים הטכנים שאני עוקב באופן קבוע, מדברים על חולשה רבה בהקשר לעליות כאן.כך שהצפי נשאר בעינו , והוא סבב מטה בפתח.
אלוני חץ: גם גרף זה שוהה ברמות גבוהות , ו טיפה מתחת ל קו התנגדות ב משך 4 ימי מסחר, כאשר כול יום שעובר ואין פריצה , הוא לרעת הגרף , כי הקניות ממשיכות להיספר כ קניות יתר, הצפי נשאר בעינו, , סבב מטה .
דלק קבוצה : המחיר פורץ את ה תיקון פיבו 50% , והוא בדרך לתיקון האחרון שהוא 61.8% על כול המהלך היורד, פריצה כאן ב 98925 = שהמחיר צפוי לחזור לגבוה הקודם ב 103300, אבל בכדי שזה יקרה נידרשת פריצה ולא פריצת שווא, המתנדים הטכניים עדיין מאפשרים עליות, אבל לא הרבה, וכמובן ב מעקב הבא כבר נוכל לדעת את אשר החליט הגרף לעשות.
מגדל ביטוח : הצפי וההערכות של המעקב הקודם היה מדוייק, כאשר נכתב בו " אבל : עלייה זו הכניסה לקריאה חריגה את אחד ממתנדי מומנטום ולכן אין צפי מחר לעליות אלא לבלימה מסויימת עם נתייה לירידות ." ואכן המחיר חוזר מטה מתחת ל 600 ! , המחיר בעצם לא אמר את המילה האחרונה בהקשר לעליות בסבב זה, ולמרות שמתנדי מומנטום כבר מוכנים למהלך יורד, הם עדיין יוכלו לספוג המשך עליות , אבל לא הרבה . כאשר שבירת ה 590 = המהלך היורד החל , ואילו עליות ל 600 = 607 על הכוונת אבל לא יותר מכך כרגע.
רמי לוי : זהו הסיכום של המעקב הקודם : " , חוסר ההחלטיות גדול כאן ,כאשר המחיר נוגע אתמול בקו מגמה ( מניפה ) עולה , ומתרומם, כך ש פריצה של ה 17600,שהוא תיקון 61.8% פיבו על כול המהלך היורד = חזרה לשיא לתקרה כפולה , ולא לפריצה כרגע . " , ואכן המחיר פורץ קו זה , וטכנית הוא אומר שבדרכו ל מעל ה 18000, כאשר כול ירידה היום מה 17600 = פריצת שווא של ערך פיבו, ויש להתייחס לכך בהתאם.
איזיציפ : כפי שנכתב אתמול , ושלשום קו ה 27.5$ הוא קו ציר באזור, ולכן שבירתו = מהלך יורד בפתח ואילו התבססות מעליו = ניסיון פריצה של קו מגמה יורד כהתנגדות..אין שינוי בגרף .
קמהדע : כתוספת להיום : למרות העליות של יום ה" של מעל ה 4%, לא קרה כאן משהו אם כוונות המשכיות כי ! הנר בסופו של יום הוא דובי ולא שורי ! והחיר מגיע במדויקת ל תקרה כפולה ב 4700 , כאשר זה אומר , שסיכוי הירידות מכאן גדולים מסיכוי העליות, על כן כבר היום נדע מה החליט גרף זה.