מר למבו הנכבד, האם מה שכתבת מעלי קשור לשאלה ששאלתי ? אם כן אנא הסבר ! לחילופין האם זה קשור באיזה קשר לנושא של השרשור ? אם כן בבקשה הסבר !
תודה
מר למבו הנכבד, האם מה שכתבת מעלי קשור לשאלה ששאלתי ? אם כן אנא הסבר ! לחילופין האם זה קשור באיזה קשר לנושא של השרשור ? אם כן בבקשה הסבר !
תודה
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
אי אפשר לנצח את העקרונות הכלכליים לאורך זמן.
הזהב צונח.
הריבית תעלה ואחזקת זהב במרג'ין תתיקר , התשואה בהשקעות אלטרנטיביות (אג"ח) תעלה , מחזיקים ישברו וימכרו והתהליך יזין את עצמו וכפי שהמחיר הגיע לכפול מעלות הכריה , כל מחיר השוק יכול לצנוח למחצית עלות הכריה.
אנו רואים זאת היום במחירי הפחם , במחירי הנפט ביחס לעלות הפקת הנפט היקרה ביותר (חולות נפט) וזו תופעה שחוזרת על עצמה.
המחזור לוקח שנים רבות , הוא אינו נע הקו ישר אך הוא קיים.
מי שהחזיק זהב בשנתיים האחרונות הפסיד נומינלית והפסיד רווחים אלטרנטיביים בכל השווקים שאינם סחורות - ומגמה זו תמשיך.
בלוג: on-vix.blogspot.co.il