x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 139

נושא: זהב ל - 800-900 דולר

Hybrid View

אייל,

לתשומת לבך אתה טוען דבר והיפוכו.

מצד אחד:

עלות שולית ליצור היא אפס כי יש אספקה ל 50 שנה במרתפי הבנקים המרכזיים
    מצד שני המאמר שמסביר מדוע בנקים מרכזיים מחזיקים זהב

על כל פנים, אני בדעה שגל פשיטות רגל בחברות זהב קטנות זה רק עניין של זמן. נחיה ונראה.

אם אתה בדעה שבנקים שומרים על החזקות הזהב שלהם ולא מוכרים - אז כמה יש להם זה פשוט לא משנה - זה "מלאי מת"

אם אתה בדעה שהם עשויים למכור , אז אספקה של 50 שנים (אני מצטט אותך, באמת לא בדקתי את המספרים) שיכולה לצאת לשוק בטיפטוף קבוע צריכה מאוד להפחיד את מי שמחזיק זהב.

שלום TBY

כל מטרתי בדיון הזה היא לשכנע אותך שזהב היא לא סחורה רגילה, ולא צריכה להיות מוערכת לפי כלים של סחורה רגילה (או נייר ערך רגיל). אם הצלחתי לשכנע אותך בזה, דיינו :-)

ולגבי הבנקים המרכזיים, יש גם אופציה שלישית שהיא קניית זהב. מי שחושב שסין מרוצה שהיא מחזיקה חלק משמעותי מיתרות המטח שלה באג"ח ארה"ב טועה, וביחוד אחרי משבר תקרת החוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    אייל,

לתשומת לבך אתה טוען דבר והיפוכו.

מצד אחד:

מצד שני המאמר שמסביר מדוע בנקים מרכזיים מחזיקים זהב

על כל פנים, אני בדעה שגל פשיטות רגל בחברות זהב קטנות זה רק עניין של זמן. נחיה ונראה.

אם אתה בדעה שבנקים שומרים על החזקות הזהב שלהם ולא מוכרים - אז כמה יש להם זה פשוט לא משנה - זה "מלאי מת"

אם אתה בדעה שהם עשויים למכור , אז אספקה של 50 שנים (אני מצטט אותך, באמת לא בדקתי את המספרים) שיכולה לצאת לשוק בטיפטוף קבוע צריכה מאוד להפחיד את מי שמחזיק זהב.

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות