x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: מניית טסלה

Hybrid View

מעניין.

אצלי היא על הכוונת לשורט.

שווי השוק 13 מליארד דולר ליצרנית מכוניות שרק עשירים קונים כי זה "היפ" נראה לי מוגזם לחלוטין

לאחרונה הכריזה החברה על טכנולוגיה חדשה - החלפת סוללות..... וזה במקום להמתין חצי שעה לטעינה של המכונית אחרי כ 150 ק"מ במקרה הטוב

לדעתי יקרה אחד מהשניים - או שההיפ יגמר או שהתחרות תגיע - אך נכון להיום זה שחקני המומנטום ששולטים בתמחור , לא הכלכלה - וזה יוצר קושי לתזמן את השורט - אני ממש לא רוצה להידרס ע"י ההמון שנכנס למניה אחרי שעלתה פי 3 בשלושה חודשים

המנכ"ל , אלון מוסק, הוא מייסד החברה ומממנה מההתחלה - יש לו כיסים מאוד מאוד עמוקים -וגם אמונה לא חסרה לו
    נערך לאחרונה על ידי tby, 02.07.2013 בשעה 21:13

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    אך נכון להיום זה שחקני המומנטום ששולטים בתמחור , לא הכלכלה - וזה יוצר קושי לתזמן את השורט
    מסכים עם הכתוב אלא שבינתיים המניה כבר נסקה 20% וזה בדיוק מהסיבה שציינת: מתחרים רצינים איין בשלב זה,
    וההייפ שהחברה מייצרת מאוד חיובי. כלכלית גרידא אחרי זינוק של 20% היא כבר קצת מעל שווי ריאלי אך "מנייתית" יש
    מקום לעוד עליות.

מה דעתך על שורט על Netflix
    אני בשורט, גם כאן יש דרכים חדשניות להשתמש בכללי החשבונאות המקובלים ותחרות שתלך ותחריף

באיזו אסטרטגיית שורט באמצעות אופציות אתה נמצא על טסלה
    אני בדר"כ מתחיל בשורט של מניות מומנטום / חלום ע"י מכירת אופציות קול, במקרה ואני טועה והמניה ממשיכה לעלות, אז אני מקבל מניות במחיר יותר גבוה מנקודת הכניסה, אם המניה שומרת על רמתה או יורדת - אני מרוויח הפרמיה, כאשר ברור שהמניה נרגעה , אז אני עובד לשורט מניה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות