x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 1336

נושא: שאלות ותשובות לעובדיה לוי.

Hybrid View

תודה עובדיה

איפה אני מוצא את השירשור על כיל
    אפשר קישור לשירשור?

כיל הוא הפוסט הרביעי מתחתינו,

http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9B%D7%99%D7%9C
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

נייר חדרה ,

06-10-13

בעדכון האחרון סיימתי עם המילים האלא......

"תמיכה טובה קרובה ב 20470 . שבירתה תוביל 20000 , תמיכה ב 20470 יכול להחזיר את המחיר לקו המגמה, לא לפריצתו אלא לבדיקה בלבד.

ואכן לאחר שהמחיר מגיע לתמיכה הטובה ב 20470, הוא פותח אתמול בגפ מעלה גם מעל התמיכה הבאה ב 20770.
    טכנית למרות העליות אתמול , לא נוצר שינוי במתנדי מומנטום, כך שזה אומר שהמהלך היורד עדיין לא הסתיים , ובכדי שיקרה משהו חיובי לגרף על המחיר לפרוץ את קו המגמה אשר נמצא ב 21000.

HEDERA88.jpg

תודה ובהצלחה.

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מיקרומדיק,

06-10-13

נייר נוסף שנלחם בשפלים,
    כאשר לפחות כרגע יחסי הכוחות בין המוכרים לקנים ברור, והוא מופיע בגרף,

תמיכה טובה ב 146
    התנגדויות ב 160- 170 ,

טכנית ה עצמה יכולה לחזור לגרף בפריצת ה 170,

MICRO.jpg

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות