x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 69

נושא: אידיבי פיתוח ח'

Hybrid View

בסך הכל נראה לי שדי קלעתי במה שכתבתי לאחר הגשת הבקשה לסעד זמני...

ציטוט פורסם במקור על ידי eynetane צפה בהודעה
    אני לא משפטן אבל אם אני מבין נכון אזי לצורך צו מניעה זמני (שיכול להמשיך ולהתחדש...) מספיק להראות שיש חשש סביר לנזק מהותי שיתרחש למבקשים. לא צריך להוכיח שהוא אכן יקרה, רק שיש עדויות מספיקות לכך שנזק כזה יקרה, בצורה שמצדיקה השהיה עד לבירור מלא.
    גם אם זה נגד הפוזיציה הנוכחית שלי, אני חייב להודות שחשש כזה אכן קיים, ולכן יש סיכוי לא קטן שבית המשפט ייעתר לבקשה - מה גם שמחפשים כאן איזון נזקים ותועלות
    וזה בדיוק מה שכתב השופט: "מאזן הנוחות נוטה לטובת דחיית התשלומים, שכן דחיה בזמן לא ארוך בקבלת התשלום, אינה שקולה כנגד הנזק שעלול להגרם אם לא יתאפשר ליישם הסדר הבראה"

וגם כתבתי:

ציטוט פורסם במקור על ידי eynetane צפה בהודעה
    קשה לי להאמין שישלמו לנו את ח' בחודש הקרוב (כלומר: גם לא לאחר דחיה של 10 ימים), מהסיבות שנכתבו כבר למעלה.
    ההערכה שלי היא שהאגח ייתכנס לסוג של הסדר יחד (אולי רק פריסת תשלומים?) עם שאר האגח של פיתוח. עם זאת ייתכן עדיין שהסדר כזה יהיה ריווחי למי שקנה בעיקבות המלצת טיבי, במיוחד אם אלשטיין ישים סוף סוף את הכסף, ואם אחזקות יקבלו את ההסדר של דנקנר (מה שאני מאוד מקווה שיקרה).
    מהלכים כאלה יובילו לכך שהמערכת תתייצב, ואז אולי נראה כסף (לפחות חלק)עד הדוחות הבאים.
    וגם כאן לא פיספסתי בהרבה - ההארכה היא עד סוף אוגוסט (כלומר, עד לסמוך להגשת הדוחות הבאים), אלא שהמתלה העיקרי (ובצדק) הוא התקדמות במכירת כלל ביטוח (אם עי מציין השופט שייתכן שזמן זה יספיק לצדדים למציאת הסדר אחר - מה שאני הופך קצת פסימי לגביו לאור אופן התנהלות הצדדים - אבל אולי יקרה בכל זאת).

אם הייתי יועץ לדנקנר, הייתי מציע לו לנסות לשפר את ההצעה לנושי אחזקות כך שלא יוכלו לתקוף אותה, קרי לחזק את התמורה במניות פיתוח ואחזקות ל-20% ולהסיר כל מיני סעיפים והתליות לא הכרחיות. מרגע שייתן לאחזקות הצעה שלא יוכלו לסרב לה, לנצח את נושי פיתוח יהיה קל יותר.

אני לא מתפתל, אני פשוט לא מבין כיצד הראש של אורנשטיין עובד - ההחלטה להעביר הכדור לדרקטוריון פיתוח לא הגיונית בעיני, שכן הדרקטוריון כבר אישר תשלום והתשלום כאילו בוצע - אך הועבר לנאמנות על פי החלטת השופט - החברה , אפילו פורמלית, כדין שילמה.

דריקטוריון פיתוח כבר לא אחראי לכסף, זה לגמרי בידי הנושים ובית המשפט.

שקיבל אורנשטיין החלטה להעביר הכספים לנאמנות, גם אז היתה סכנה שהבנקים יעמידו את ההלוואות לפרעון מוקדם - זה לא השתנה .

אז איך החלטת דרקטוריון פיתוח תשנה משהו? הם יגידו, כמו קודם - יש לשלם, ואורנשטיין יחליט מה שהוא רוצה

בין לבין, אושרה הערכת פדיון אגח ח' והוא יחזור להיות סחיר....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות