היי טיבי,
שים לב שאגח ז של פתוח דוחים תשלום ריבית וקרן כדי לא להיגרע מהמסחר במקרה של חוסר תשלום:
http://maya.tase.co.il/bursa/report....216&CompCd=798
מה דעתך זה משליך גם על ח?
היי טיבי,
שים לב שאגח ז של פתוח דוחים תשלום ריבית וקרן כדי לא להיגרע מהמסחר במקרה של חוסר תשלום:
http://maya.tase.co.il/bursa/report....216&CompCd=798
מה דעתך זה משליך גם על ח?
נשמע ששמח שם![]()
קניתי בסגירה ותודה על הטיפ, אם כי על אף שקניתי ואני מאמין שהסיכויים שישולם מצדיקים את הסיכון, אני חייב לציין שאני טיפה יותר מסוייג באופטימיות שלי וחושב שיש פה סיכון שלא ניתן להתעלם ממנו שאכן יהיה נסיון התערבות לעצירת או דחיית התשלום (אולי זה הלקח הכואב מהדמיה אגח א, למרות ששם המצב בכל זאת היה שונה). שבועיים זה המון זמן וארוע חריג כלשהו יכול להיות טריגר שיצדיק פניה כזאת לבית המשפט, ולו במתכונת של צו מניעה זמני.
זה נכתב ב 31/5/2013
בית המשפט דחה את ההכרעה ל - 9/6/2013 ולא נענה, עד עתה, לבקשה "הדחופה" לעצור את התשלומים - כנראה שבעיניו זה לא דחוף.תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים
האם התשלום הסופי לאגח ח' ידחה יום לפני שצריך להיות מועבר לחשבונות המחזיקים? קשה לי להאמין.
הסאגה של עצירת התשלומים בפיתוח רק מסתבכת
לחברה יש עסקות גידור שיש לשלם בהם מליונים של שקלים - לכן הגישה החברה "בקשה להבהרה" מבית המשפט - שכוונתה כמובן להחריג נושים פיננסים אלו.
נאמני האגח שהתשלומים שלהם נעצרו - מתנגדים בטענה - אין לעשות הבחנה בין נושים פיננסים - דין שווה לכולם
היום שוב יש "יום פתוח" אצל אורנשטיין - אחרי שקיבל גיבוי מהעליון על החלטותיו, אינני צופה שיזוז וישנה החלטותיו. יחד עם זאת, המקרה הזה מאופיין בירי החץ קודם וסימון המטרה אח"כ - כל גישה, כל החלטה, כל עמדה יכולה להיות מנומקת משפטית - מרוב חתירה לצדק על בסיס אוניברסלי , יש לי תחושה שנגרם נזק גדול שנובע מאובדן מוחלט של וודאות מישפטית - וזה מאוד בעייתי.
גם אני קניתי בסכום קטן יחסית ובשער 102.6
תודה על הטיפ בתקווה שאכן הכל ילך בסדר
ינון
אני לא קניתי, כל שקל שהיה לי דחפתי לאג''ח ד', אבל כנראה שהפנמת שכמו שאמרתי, לנציגות בפיתוח אין קייס...
התגובה האחרונה של החברה לביהמ''ש לדחות על הסף את דרישת הנציגות, הראתה שלנוחי נשבר מהנציגות והוא כבר לא מדבר יפה, בכלל, מאז הדיון האחרון, החברות של נוחי בכל הפירמידה עלו יפה וחזק (בטח ג'רמי ובדש הזיעו בכל אחוז עלייה בכלל ביטוח ודסק''ש...), דבר שעוד יותר שומט את הקרקע מנציגות פיתוח, לכן, בסבירות גבוהה, האג''ח ישולם במועדו.
ויש שמעורים וזחוחים שחוטפים את הכאפה אחר כך. אני סולח לך טיבי!מספיק לראות את התגובה של ניובי - יש שלא מעורים בכל מה שקורה ומגיבים לכותרת בעיתון.
TBY-שמע אתה בי"ס מהלך.
יש תחושה של שמחה לאיד וזה לא נעים. מי שלא עושה לא טועה. מה גם שאף אחד לא יודע מה יקרה