x

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 69

נושא: אידיבי פיתוח ח'

Hybrid View

אסיפת אגח ח' http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=817217 הוחלט לא לדחות. אסיפת אגח ט' http://maya.tase.co.il/bursa/report....223&CompCd=798 בקשה לדחות. למה בכלל ביקשו לדחות ?

למה בכלל ביקשו לדחות ?
    אגח ט' הוא האגח הארוך של פיתוח, וממגישי הבקשה "להבראה" - הם כביכול לא רוצים להיתפס כמחזיקים את המקל בשתי קצותיו - מצד אחד טוענים לאפליית נושים ומצד שני מקבלים תשלומים.

לאגח ח' אין בעיות כאלו - המחזיקים שם רוצים לקבל תשלום סופי ולשכוח מכל בסיפור - הם גם לא הצטרפו ליתר סידרות האגח בבקשה ל"הבראה" בפיתוח

לדעתי, וכבר כתבתי זאת, בסופו של יום , אחרי שהאינטרסים של כולם ישוקללו לכדי הסדר בפיתוח, החוב הקצר ישאר עם יותר חוב ופחות מניות והחוב הארוך יקבל פחות חוב אך יותר מניות וכולם יהיו מרוצים

שאלת תם

היום הקובע לפדיון באגח ח הוא היום - 26.05.13.

האם לאחר שעובר היום הקובע (החל ממחר), בית המשפט מוסמך להקפיא את התשלומים?

נראה לי שנגיע ליום התשלום (10.03.13) הרבה לפני שיחלו הדיונים וההצבעות בענין ההסכם בין נאמני אגחי אחזקות ופיתוח

אם לאחר שעובר היום הקובע (החל ממחר), בית המשפט מוסמך להקפיא את התשלומים?
    כן.

כל זמן שלא מועבר הכסף פיזית למחזיקים בית המשפט יכול להוציא צו לא לשלם.

השימחה היתה מוקדמת

ב - 29/5/2013 הוגשה בקשה ע"י הנציגות של האגח הארוך ל"סעד זמני..." - לעצור את התשלומים המתוכננים עד ל 20 יוני 2013 (כלומר דחיה של 10 ימים לאגח ח' , ז') ולקבוע מועד תשלום ל- 23/6/2013 - על מנת לתת זמן לנציגוית באחזקות ופיתוח להשלים את האישורים להסדר.

הטענה היא שדחיה של 10 ימים לא תגרום נזק, אך מצד שני אם יהיה תשלומים ביוני יצאו מהחברה 525 מש"ח ואז לא יהיו מספיק מזומנים לקיום ההסדר שקובע מתן 600 מליון במזומן.....

הרעיון של הנציגות הוא לקנות זמן על מנת שנושי אחזקות ישתלטו על אחזקות ואז פיתוח תאמץ את ההסדר המוצע ודחיה של 10 ימים תהפוך לדחיה של קבע עד מימוש הסדר כזה או אחר.

לדעתי הבקשה הקדימה את עצמה - מכיוון שעדיין ההסדר אפילו לא אושר ע"י הנציגויות ונושי אחזקות טרם פנו באופן אקטיבי לבית המשפט ולתמוך בבקשת הפרוק שתלויה ועומדת מול אחזקות (עד כה הם התנגדו לה.....) ומפקח בית המשפט התיר את התשלומים - אינני רואה כיצד בית המשפט מקבל את הבקשה .

אני חושב שבית המשפט יאמר - אם וכאשר יהיה הסדר תמיד אתם יכולים לקחת בחשבון את התשלומים ששולמו ולסדר כך את ההסדר

זה רק מראה כמה נזק לנושי אחזקות גרמה נציגות אחזקות משנמנעה לפנות לפרוק עד כה.

לרינמט - זה שאתה חוזר על משהו שוב ושוב לא הופך זאת לאמת - נציגות פיתוח כבר זכתה בקייס שלה - זה זה שאתה מסרב לקבל זאת - זו תהיה בעיה שלך.

אחזקות חדשלת פרעון באופן הכי רישמי שאפשר - לא שילמה לבנקים, לא שילמה לאגח ד' .

יש כאן מקרה מעניין שהאינטרסים האישיים של דנקנר ושל חברי הנציגות של נושי אחזקות זהים - להמשיך למשוך זמן , לקבל שכר, לא להיות כפופים לביקורת שיפוטית - וזה מה שמאפשר את המשך הפארסה - זה עומד להיגמר תוך שבועיים
    נערך לאחרונה על ידי tby, 31.05.2013 בשעה 13:08

לי אין שום בעיה לצאת טועה, כל זמן שזה פחות מ 50% מהפעמים.....

הבעיה היא אף פעם לא הטעות עצמה, אלא מחיר הטעות

במובן הזה יחס הסיכוי / סיכון כאן היה מצויין כי מחיר הטעות נמוך מאוד

זה רק מדגיש את הצורך בפיזור גדול ככל האפשר כאשר משקיעים בעולם של אגח זבל.

מי שמחפש תשואות גבוהות צריך לקחת סיכונים , רצוי מחושבים, וסיכונים לעיתים מתממשים

זהו ממחר אין מסחר באגח ח' נכון ? TBY לא יכלת לתת לנו איתות מוקדם יותר :-)

ציטוט פורסם במקור על ידי reem8 צפה בהודעה
    זהו ממחר אין מסחר באגח ח' נכון ? TBY לא יכלת לתת לנו איתות מוקדם יותר :-)
    שיהיה בהצלחה

אני לא לגמרי שותף לאופטימיות כי לדעתי קצת מסוכן (משפטית) לדירקטורים לאשר תשלום חוב כשיש הצעות להשתלטות עויינת מחד, והצעות להסדר מאידך. יש את הקביעה של בית המשפט שאין העדפת נושים שמשחקת לטובתך, אבל גם תקדים אפריקה במצב כלכלי טוב יותר ממצב פיתוח - אפריקה לא שלמה את האגח הקצר שלה והכניסה אותו להדסר על אפם ועל חמתם של המחזיקים שמבחינתם "עד שיהיה הסדר כבר ישלמו לנו".

בדרמה הזו לכל אחד יש תפקיד- בוודאי שהנאמנים / עו"ד יודעים שמשלמים להם לפי שעה....

בסיכוי / סיכון - זו השקעה מצויינת.

תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים .

כל שהשתנה בין הבקשה הזו לעצירת תשלומים "זמנית" ל"בקשה להבראה " שהציע המרת החוב של פיתוח למניות זו העובדה שנציגי חלק מנושי פיתוח הסכימו באופן עקרוני עם חלק מנציגי נושי אחזקות על מתווה להסדר משותף בחברות [זה עוד לא אומר שיתר הנושים (בפיתוח / אחזקות) יסכימו למתווה ]

בזה לדעתי לא די לגרום לבית המשפט למנוע מפיתוח מלעמוד בהתחיבויות עפ"י תשקיף.

גם אם מחר אחזקות מפורקת ויש דריקטוריון חדש של נושי אחזקות שמחוייב להסכם עם פיתוח [זה הופך להיות מקרה אפריקה ישראל - החברה תטען שחייבת הסדר] - עדיין צריך לעבור את בית המשפט כי הנושים הקצרים בפיתוח ישכפלו את הטיעונים של אגח ט' באפריקה .....

זו הלוגיקה שלי, שנשענת על הכרת הפרטים והתהליך. אני מניח שעד יום שלישי נדע את התשובה.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 31.05.2013 בשעה 14:38

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    בדרמה הזו לכל אחד יש תפקיד- בוודאי שהנאמנים / עו"ד יודעים שמשלמים להם לפי שעה....

בסיכוי / סיכון - זו השקעה מצויינת.
    זאת כבר הגזמה כיוון שהסיכון עלה. אפשר אולי לומר עדיין "סבירה", אבל לא חושב שהרבה יותר מזה. אם הנייר היה נסחר ביום ראשון, אני בטוח למדי שהוא היה נופל בסדר גודל של 10%. אפשר לטעון שגם נפילה כזאת היא עיוות של השוק, אבל לאורך זמן זו טענה לא פשוטה.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים .
    אני לא בטוח שאתה צודק. אני לא משפטן אבל אם אני מבין נכון אזי לצורך צו מניעה זמני (שיכול להמשיך ולהתחדש...) מספיק להראות שיש חשש סביר לנזק מהותי שיתרחש למבקשים. לא צריך להוכיח שהוא אכן יקרה, רק שיש עדויות מספיקות לכך שנזק כזה יקרה, בצורה שמצדיקה השהיה עד לבירור מלא.
    גם אם זה נגד הפוזיציה הנוכחית שלי, אני חייב להודות שחשש כזה אכן קיים, ולכן יש סיכוי לא קטן שבית המשפט ייעתר לבקשה - מה גם שמחפשים כאן איזון נזקים ותועלות, ואני די בטוח שהפגיעה בנו בדחיה של 10 ימים תתפש ע"י בית המשפט כמינורית, לעומת הנזק המהותי לשאר נושי פיתוח - שניתן לאמוד אותו בצורה נאיבית בכ- 100 מש"ח (525 כפול כ-20%, שהן התמורה העודפת שהקצרות יקבלו על חשבון הארוכות, אם אני מאמץ את הנחת התספורת שלך מלמעלה, 20%)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות