x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

תצוגה בשכבות

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    תודה אלפרד =)
    אז תמיד השאיפה היא קודם כל "להפטר" מהכתיבות?
    ורק אחר כך למכור אופציות קנויות?
    ואם לאחד את זה למשפט מחץ אחד: "אף פעם שלא תהיה לך כתיבה חשופה בשום מצב, אפילו לא לכמה שניות"?
    בעיקרון זה המצב הכי רצוי לבצע, אבל אני לא אגיד לך שתמיד אני עובד לפי הכללים.

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    אה, ועוד שאלה - האם שחקן תמיד כותב את זה "בסדר הנכון"? ואז מה ששאלתי בהתחלה - נכון? ז"א: לבצע את השלבים שלב אחר שלב, ולא לעבור לשלב הבא עד שהקודם מסתיים? או כמו שהצעת - קודם לטפל באופציות היותר יקרות?
    תודה, ושבת שלום,
    ניב.
    לי נראה שסדר ההצגה של שחקן הוא לשם נוחות ראיית התיקון שהתבצע, קודם הצגת סגירת הרגל הישנה ואז הצגת הרגל החדשה.
    ומבחינת הסדר הנכון לביצוע פעולות, לפי דעתי אמור להיות לפי סדר המחירים, הרי אם יש אופציה במחיר 2000 ואופציה במחיר 150, המרווח/שינוי של אופציית ה 2000 הוא 20ש"ח ואילו ב 150 המרווח הוא 5 ש"ח, ושוב הסיכוי לשינוי יותר גבוה באופציה היקרה (הרי הדלתא שלו יותר גדולה). כמובן שזה יכול להיות גם לרעתנו, אך נקודת ההנחה שלי (ושמתי לב שזה קורה) ששחקן נותן את התיקון בתזמון רגע לפני ש(כנראה) מתבצע משהו בשוק.
    אם למישהו יש סברה אחרת לפעולה אשמח לשמוע.

תוספת עריכה: אגב אתה יודע מה הבעיה שתיווצר אם כולם יבצעו אותו סדר פעולות?
    אם נניח ש(רק) 100 אנשים מבצעים את האסטרטגיה וכל אחד מבצע 5 יחידות, כלומר במכה אחת יהיו 500 יחידות בביקוש/היצע, מה שיקשה על ביצוע הפעולה ולניפוח מלאכותי של האופציה. צריך לחשוב על סדר פעולות שיגרום לפיזור ההיצע/ביקוש כך שלא יצא לשוק בו זמנית.

שבת שלום ומבורך
    נערך לאחרונה על ידי alfredn, 07.06.2013 בשעה 18:37 סיבה: הוספת בעיה הנוצרת מפעולה אחידה של כולם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות