x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 91

נושא: אידיבי פיתוח - הסדר בחסות בית המשפט

Hybrid View

לשי
    מקרה דומה שלי יצא להתקל בו היה בהסדר שבוצע לפני מספר שנים בחברת לנדמארק.
    בנוסף לא אמרתי שמה שרינמט אומר לא יכול להתקיים, פשוט אמרתי שלא ראיתי שום התייחסות לזה (אשמח אם אתה תרים את הכפפה ותביא סימוכין).
    בכל מקרה גם במקרה שאתה צודק ובהסדר שווי הריבית שירדה תתווסף לפארי, בהנחה ששוי החבילה יהיה בערך 40 אג' והפארי הוא 120 אג' שווי התיקבול יהיה מעט מעל 2 אג'.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ק לפני שבוע דיברת אחרת.כשרוצים למצוא דברים פגומים מוצאים אותם, אתה פשוט רוצה למצוא כדי לתמוך בטרייד.
    על מה ולמה?

לא הבעתי עכשיו משהו חדש חוץ מציון עובדות שעולות במסגרת הניירת שמוגשת לבית משפט , שאני כנראה מהבודדים שמקדישים זמן לקרוא את כולה

כי שאמרתי שלפיתוח יש בעיה כאשר תקפה את הערכת השווי עפ"י שווי שוק - כשהיא עצמה בתיק אחר טענה שכך יש לאמוד את שוויה, כך לנושי פיתוח יש בעיה כאשר מצד אחד הגישו בקשה לבית משפט וטענו יכולת החזר חוב מסויימת של פיתוח, ומנגד מסכימים להסדר שמשית על פיתוח חוב הגבוה ב - 2 מליארד ש"ח ממה שטענו כאפשרי

המסקנה - הערכות שווי לא שוות כלום.

איך זה קשור לפוזיציה שיש לי?

גילוי נאות: מחזיק הרבה אגח פיתוח (ורוצה הסדר ) ומחזיק מעט אחזקות ד' (ורוצה שהנציגות תבקש מינוי כונס נכסים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות