x

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 91

נושא: אידיבי פיתוח - הסדר בחסות בית המשפט

Hybrid View

ציטוט פורסם במקור על ידי newbie צפה בהודעה
    אתה טועה, הכול קומבינה אחת גדולה וכדי לטשטש את העקבות מציגים את ההחלטה כנוראית מבחינת החברה.
    השופט נתן לגביר הזדמנות לחשוב עוד חודשיים על ספין חדש ושוב אני אהמר שגם אי מכירת כלל ביטוח בעוד חודשיים ועדיין לא ישתנה דבר, ימשיכו לטחון את "האיש שבאמצע".

חבל על כל מילה שעוד כותבים על הפונזי הגדול בישראל, יותר טוב להשקיע את המאמץ בלמצוא אופציות למסחר בחו"ל כמו שהביא טיבי עם פאני מיי ופרדי מק, פה הכול רקוב.

כבר מסכימים לכך ששלוש רמות של הפירמידה כבר חדלות פרעון - ועכשיו רבים מה קורה עם הרביעית. אבל דנקנר כמובן עדיין בראש למרות שיש שלוש שכבות של נושים שיכלו להעיף אותו בקלות.

כל המבנה של פירמידה הוא מדהים בכוח שהוא נותן- אתה עושה שכבת מימון בלי נכסים אמיתיים ואם אתה פושט את הרגל הם לא מעיפים אותך מחשש שהשכבה מתחת תעשה אותו דבר והם ישארו בלי כלום.

אחרי זה שמגיעים לשכבה עם הנכסים אז בוכים לבית המשפט שפשיטת רגל שלהם תנשל את כל שאר הנושים ושחייבים לתת עוד צאנס לאיש מלמעלה למרות זה שהוא כבר הקריס שלוש חברות במעלה הפירמידה.

אני מסכים לגמרי שהשיטה מסריחה - אני לא כלכך בטוח שבחו"ל זה אחרת - אין לי בכלל הבנת מקרו של ארה"ב והכלכלה שלה והפוליטיקה והרגולציה ומה שהולך שם - אפילו החוקים של החברות קצת אחרים שם - לדוגמא שם קרן יורק לא נחשבת לאיזה חייזר מוזר.

אני רוצה כבר הרבה זמן להתחיל עם ארה"ב - אבל לדעתי עדיף להתחיל בהיקיפים קטנים ועוד כמה שנים להגיע לאחזקה משמעותית. אין מה למהר - השוק בארץ אותו *** שהיה גם שנה שעברה.

הבנקים דוחפים למתווה של הסדר חוב ללא תספורת - דחית תשלומים ל - 18 חודש תמורת גידול בריבית ואופציות לכ - 20% מהמניות.

בתקופה של 18 יתברר מה מצבה של פיתוח - סולבנטית או לא - ואם יהיה צורך הנושים יקחו את החברה .

לנושי אחזקות זו הצעה מצויינת והם אידיוטים שאינם יושבים בסטטוס של בעלי המניות של פיתוח - יכלו לסגור היום הסדר מצוין עבורם - אך מדובר בחבורה שאו שדנקנר קנה אותם בשלב מסויים או שהם סהרוריים.

הנקודה לזכור היא "הפחד" וההסבר המנומק שניתן לפני חודשים רבים, לפני שדובר על הסדר בפיתוח, מדוע נושי אחזקות לא משתלטים על אחזקות - "יש סעיפי שינוי שליטה בחוזי ההלוואות והבנקים יעמידו אותם לפרעון מיידי -וזה רע לנושי אחזקות" - כבר אז כתבתי שזה ספין לא רציני , אבל עד היום לא ברור לי האם זה היה סתם תרוץ של נציגות אחזקות (ידעו שזה שטויות) או שהם , מחוסר הבנה עיסקית, חשבו שזה אמת - כך או כך היום כבר אין סכנה כזו, אלשטיין לא העביר כסף לנאמנות, בית המשפט יושב חזק על פיתוח ודואג לאינטרסים של נושי אחזקות, גם אם מכופף לחלוטין את הערכת החוק הישראלית - מה עוד צריך להתרחש על מנת שנושי אחזקות יפעלו ?

יחד עם זאת, בית המשפט מעדיף לא "ללכלך ידיים" ולהכריע על הסדר - הוא מעדיף שהצדדים יסתדרו ויביאו הסדר מוסכם.
    למה המיסים שלנו צריכים לממן מוסד חסר שיניים שלא עושה את עבודתו? מה זה לא רוצה להתערב?
    למה שמשהו ישתנה(חוץ מריקון הקופות המתמשך באידיבי על שלל הפירמידה שלה) בחודשיים שפסק בית המשפט שלא קרה עד כה? למה ההתניה היא בכלל מכירת כלל ביטוח ולא גיוס הון? הרי למכור את כלל ביטוח גם הנושים יכולים ואפילו בצורה הרבה יותר רווחית מאשר הלחץ שהגביר יהיה מצוי בו. תביא כסף או תן תמפתחות...

חוץ מכותרות בית משפט לא שווה אג', רק לחשוב על חברות זרות ששקלו להשקיע/לסחור בישראל אחרי שהם יקראו את הפארסה הזאת הם יעשו פרסה, הרי אם בית המשפט לא תומך בבקשה לגיטימית של נושים ואין חוק רק דחייה אחר דחייה הם בטח לא ירצו לבוא לשחק במשחק מכור מראש.
    נערך לאחרונה על ידי newbie, 09.06.2013 בשעה 19:47

הנאמן רצה כבר לחגוג על דחית תשלומים לאגח ח'. אתם מתעלמים מהבנקים. הם קיבלו אישור לפעול יחד למציאת הפתרון. מבחינתם הם יעשו כעת הכל כדי שהחברה תמשיך לפעול כולל הלוואה נוספת בתנאי כי הנושים יסכימו לפריסת החוב. לכן אני חושב שאם נוחי לא יצליח למכור את כלל במחיר סביר הבנקים יעזרו לו.

ברגע שפיתוח תוכרז סולבנטית
    זה לא יקרה.

בית המשפט העליון דחה את הבקשה לערעור של BNP באומרו שהערת עסק חי זה די לעצירת תשלומים

פיתוח תוכרז סולבנטית רק לאחר הסדר - כפי שזה נראה עכשיו, אורנשטיין מקבל גיבוי מהעליון לגבי עצירת התשלומים, ונראה מה יוחלט לגבי הדד-לין שניתן לפיתוח למכור את כלל ביטוח - אם גם בזה יתן העליון גיבוי, אז אורנשטיין לא יהסס לחתוך מוקדם ככל האפשר

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    בית המשפט העליון דחה את הבקשה לערעור של BNP באומרו שהערת עסק חי זה די לעצירת תשלומים
    איזה פשטות, אם נתנו הערת עסק חי אז אפשר לסגור הכל, מעניין מה המומחיות של השופט הנכבד, נשגב מבינתי איך לא נותנים לחברה זמן להתאושש למרות שעדיין לא הפרה תשלום, גם יש לה בוודאות גבוהה תזרים לשנה קדימה, וגם מומחה שמינה בית המשפט קבע שסך הנכסים של פיתוח גבוה מהתחייבותיה ב700 עד 900 מיליון ש''ח.
    פשוט לא להאמין, כנראה שגם אין שופטים בירושלים. ..

אחרי שהעליון רמז לפיתוח לערער רק על ההחלטה לקצוב את המועד למכירת כלל ביטוח ופיתוח אכן ערערה והנוגעים בדבר העבירו התייחסיויות, פסק העליון - לא מרשה לערער.....

הנימוק המרכזי הוא שאת מועד המכירה קבע דרקטוריון פיתוח, כפי שמופיע בדוח השנתי של 2012 - שיש למכור עד אוגוסט 2012 על מנת להותיר זמן לאישורים רגלוטוריים שיאפשרו סגירת העיסקה במועד בו פיתוח תזדקק למזומן - במהלך 2014 - וללא מזומן זה היא תהיה חדלת פרעון

הנימוק המשני - פיתוח הציגה לבית משפט שיש קונם רציניים ועסקה תיסגר תוך שבועות, וברשות ערעור לא הציגה בעיות שיש בתהליך, אומר העליון - אם תגיעו למסקנה שהתהליך לא התסתיים ואתם זקוקים לארכה - תגישו בקשה למחוזי שזה יהיה רלבנטי.

בזה לדעתי נסגרת הדלת על פיתוח כחברה סולבנטית - אם לא תמכור את כלל ביטוח במועד או קרוב אליו - וזה לקח חשוב שיש ללמוד - במצב של חברה "על הסף" יש לקבוע לוח זמנים קשיח, בלי הארכות וסיפורים - רק כך אפשר להגן על הנושים . כל דרך אחרת מגדילה את הנזקים ותורמת לרווחת של תעשיית ההסדרים.

עכשיו זה השלב עם הפוטנציאל הכי הרסני - כל אשראי שהבנקים ייתנו עכשיו יהיה עם בטחונות של 150-200% לייתר בטחון, ואולי אפילו אם התניות שהוא מחליף בעיקר חוב של בנקים.

אני אשמח לטעות כאן, אבל להבנתי זה מה שקורה כשחברה על הסף של קריסה מנסה לקבל הלוואה.

לכן אני חושב שאם נוחי לא יצליח למכור את כלל במחיר סביר הבנקים יעזרו לו.
    למרות שהחונטה של נוחי שמנהלת את הבנקים בישראל רוצים מאוד לעזור לו, הם לא יעזו לעשות זאת כשכל העולם פוקח עליהם עיניים בנושא זה.

חוץ מזה קטן על הגביר ספין עם הבנקים, חכו חודש וורן באפט עומד אצלו בתור להשקיע.

נראה שאתה שותה כוס רעל או שתיים כל יום.לא נתקלתי עד כה באדם מתוסכל ,מריר.מלא ארס,ציני ומרושע כמוך.תעבור על התשפוכת שלך בפורום ,אם לא הסתכלת בראי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות