חברים מה ששחקן נותן זה די ויותר,ורונו אם חטפת חזק כנראה שלא שמרת על החוקים,וגם סבירות גבוהה שלקחת סיכונים מיותרים ולא תימחרת נכון מודל סיכוי -סיכון.
אני אישית חושב ש1000 שח עבור שירות פרו הינו יקר עבור רוב הסוחרים שמתעניינים ומדי פעם מעבירים פעולות על 2-3 יחידות.
אך מדברייך משתמע שהפסדת סכום נכבד ואם כך הדבר,והסכומים שלך גבוהים 1000 שח הינו סכום מצחיק עבור מידע מהימן בזמןאמת.
בתחילה חשבתי כמוך אבל שחקן נמצא בדילמה הרי אם ייתן את כל המידע בחינם אז מנויי פרו ירגישו פראיירים.
לסיכום:מי שסוחר בכמויות וסכומים שעולים על 30 אלף חייב להיות ״מחובר״ לשירות מסויים שייתן לו את היכולת להגיב שנייה לפני כולם.
ומי שלא אז יכול לעשות לבוא בטענות רק לעצמו כי למעשה ״הימר״ וחיפש את מי/מה להאשים בטעותו בלבד!!!!!
צר לי שאני בוטה אך חייבים להעמיד במקומם את אותם קוני/כותבי אופציה שלפעמים חושבים שמספיק כמה שיעורים, או המלצות בצאט, או לקרוא גלובס וביזפורטל וזה מספיק למגרש של הגדולים,ואז פעם או פעמיים של רווחים מתחילים לתת המלצות ואסטרטגיות בביטחון שהם אחד מעושי השוק.
אז בתור אחד שנמצא באחד מחדרי המסחר הפעילים(כצופה מהצד אינני סוחר בעבודתי) ,צריך להחליט האם זה תחביב או מקצוע!!!
ומי שזה תחביב שלא יופתע שמפסידים בדליים ומרוויחים בכפיות.
רונו השורות האחרונות אינן מתייחסות אלייך אישית אלא לכלל באי הטענות .*