x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: שאלה שלאחר חיפוש באתר אין איזכור בנושא

שאלה שלאחר חיפוש באתר אין איזכור בנושא

שלום רב
    אני בן 26 כרגע סטודנט סוף שנה שנייה לראיית חשבון
    בגיל 21 נסעתי אחרי הצבא לאר"הב ולא יצאתי משם רק לאחר קרוב ל3 שנים
    עבדתי בהובלות כשכיר בחברה גדולה ורצינית עם מוניטין גבוה ובחיי בניגוד לכל
    הסיפורים לא רימיתי אף לקוח ולא גביתי סכום שלא הגיע לי עשיתי סכומים יפים אני מגיע
    מבית שכסף תמיד לא היה ומלא בריבים רק על נושא אחד... כסף
    כבר כנער צעיר חוויתי את שגעון הגדלות וכל הזמן רציתי והרבה אך תמיד בדרך הישר
    בעבודה קשה ביקרתי לא פעם בקזינו ותמיד ידעתי שיש לי את בעיית ההימורים ואין לי קץ בזה
    הגעתי לארץ אחרי שהפרשתי במקביל לשהותי בגולה עם 60000 אלף דולר איך שנחתתי הלכתי לבנק לראות אם הכל בסדר וגיליתי שאבי שיהיה בריא הצליח בדרך שלא אפרט באתר שבשנה וכמה חודשים לקחת לי מהחשבון בכל חודש 1000$ מבלי ידיעתי וכהגעתי אמר וואלה נתקעתי מה אני יעשה? לא עבר שבועיים משהגעתי לארץ ובא לבקש עוד 2000$ נו מילא לפחות ביקש נתתי אבא לא? ואז אני בארץ יש לי חברה חזרתי להיות עם המשפחה ופתאם אין לך 60 ירוק אלא 47 ירוק
    מפה לשם הכנסתי למוד המהמר ואז היכרתי את הבורסה ישבתי בבית במשך חצי שנה ועשיתי את כל הטעויות שאפשר לעשות כסוחר אבל הכל מורווח ב20% בפחות מחודש אני על הגל הפסדתי 50% אחוז כמעט וקפצתי מהגג עשיתי דייטרייד תקופה החזרתי עוד פעם ואפילו קצת רווחים ואז הגיע היום הנורא נכנסתי למנייה סולרית סינית בשם JA SOLAR , JASO הייתה מנייה שהייתי עושה דיי עליה ובורח 400$ 500$ וחוזר באותו יום הרווחתי 3000$ הייתי מבסוט לאבא היה יום הולדת הלכתי קניתי עוגה מזל טוב ומשהו בי החזיר להיכנס לעוד סיבוב הסיבוב האחרון שלי BUY 25.56 הוראה מטורפת המנייה עולה 20 סנט רווח סבבה צא... לא יוצא נשאר המנייה ב15 שניות נחתכת בדולר תממש הפסד... לא מממש נשאר עוד דולר אני מעשן את עצמי למוות יש לי כבר קפה שחור במקום דם בורידים ... זהו אני גמור רישמית נסגר המסחר בנאסדק והלכתי לישון עם מנייה של סקס חפוז מאז הכל התהפך אני כבר מוציא הכל ואין לי מושג אם תקרא או לא אז אני ייקצר מאז לא יצאתי מהמנייה וראיתי אותה מתרסקת ומתרסקת ולא יודע למה לא יצאתי אבל פשוט לא יכולתי למכור הייתי טיפש ואני עדיין טיפש בתחום .
    החברה זרקה אותי כי אמרה איתך אני לא מתחתנת אמא אמרה יהיה בסדר אבא לא יכול לדבר איתי גם אם ירצה כי אני כבר בן-אבא שכזה לצערי גם מול שאר המשפחה 3 שנים של הובלות ירדו לטמיון
    היום JASO שווה 3.53$ המנייה חישוב קל ... אני מפגר
    אני במנייה כבר כמעט שנה וחצי ... המשכתי בחיים אני נלחם יום יום בלשלם שכד שכל הוצ וכו
    ממלצר עד שייגמר התואר שם יש את הרבה כסף בינתיים
    אבל משהו צורם לי כל פעם שאני מול מסך המחשב איך עשיתי את זה?
    זה אוכל אותי מבפנים ולא נותן לי שקט
    ויותר מזה כל יום אני נכנס לראות מה מה קורה איתה... עם המנייה לא עם החברה
    אין לי בעייה לחכות 2-3 שנים אבל נתקעתי עם מנייה מטורפת שאף אחד לא יכול להגיד לי משהו עליה מתכנן לאופטימיות קצת אם תוכל אשמח לשמוע...
    הסיפור שלי זה שווה ערך להכניס מישהי להיריון מסטוץ ויש ילד והוא חי איתך ככה אני מרגיש
    אם תקרא ותעזור סבבה אם לט לפחות הוצאתי קצת תודה מראש

Re: שאלה שלאחר חיפוש באתר אין איזכור בנושא

אני חושב שאני מבין אותך. זה באמת מצב לא טוב כרגע, הרגשה נוראית שמוציאה את החשק לעבוד.
    כל הכבוד שאתה ממשיך בלימודים , הכי חשוב שתעשה כך, אתה נשמע בחור לעניין, חכם וחרוץ שכל העתיד לפניו.
    להרבה מאיתנו מקרה דבר דומה, אבל זה לא סוף העולם, יש לך את עצמך, שזה הרבה. תתרכז בלימודים ושכח מהמנייה (ואני באמת לא מכיר אותה) , חסוך ואל תכניס עוד כסף לבורסה.

גם לי קרה משהו דומה, וחשוב שקרה , שכן כיום, ללא המקרה אז כשהיה ברשותי פחות כסף, הייתי בוודאי עושה גם שטויות ומפסיד הרבה יותר.

ובקשר לחברה - יהיו אחרות.

Re: שאלה שלאחר חיפוש באתר אין איזכור בנושא

תודה על הפתיחות.
    הכי קל לעודד ולספר סיפורים אחרי מה שכתבת אבל זה יהיה חטא לאמת.
    לא מוצא סיבות שהמניה תתאושש בעתיד הקרוב וכבר שנה היא נסחרת כמעט באותה רמה.
    השלב הראשון בפתירת המצב הוא פשוט למכור את המניה. אתה כבר מבין כעת שהיא אינה טובה
    עבורך, ולכן עליך לפנות את הכסף לאפיקים רווחיים יותר. תשים בצד את החתונה עם המניה, את
    החשש שאיך שתמכור היא יכולה פתאום לזנק (לא רלוונטי) ועוד חולות ורעות ופשוט תחתוך הפסד.
    משם יהיה קל יותר להתקדם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות