אודי,
אני לא חושב שאני מתעלם מהמציאות, אני רק חלוק עליך שהמציאות "קשה". קשה היה ב 2008-2009 - אתה חושב שאנחנו באותו מצב?ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.
לטעמי, לא הכל זה שווקים וראלי, אלא הרבה מאד כלכלה אמיתית ושילוב הכלכלה והחברה.
אז קפיטליזם - בסדר, אבל חזירי - לא ולא.
לגבי היתר - אני מסכים לחלוטין.
עכשיו שיש לנו אידואולוגיה, בו תסביר לי איך מקדמים אותה, מעבר לאמר שוב ושוב את המילה "בועה" "קשה" שהם תאורים סובייקטיבים שכפי שנראה אין עליהם קונסנזוס
את כל
הסבריך המפותלים, המתחכמים, המעלימים עין ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.
אתה יכול לקבל או לדחות - זה מה שעושה את השוק - דעות מנוגדות, אבל בעוד אני ברור לגבי כיוון והשקעות, אתה רק יוצר גלים ומחולל סופות - ללא תרומה ממשית למעט נזק "מורלי" למי שקורא כאן.
מתי נשמע מאודי סקירה על השקעות מומלצות? זה שאתה מנסה להפחיד את כולם - זה כולם הבינו - השאלה מדוע? אתה תופס עצמך כ"שומר ומגן" על ציבור המשקיעים התמים שקורא כאן את הגיגי? -הרי כל קריאת נגד שלך היא הצבעה על כיוון השקעה - לקנות זהב, למכור מניות, למכור בתים - בינתיים זו אסטרטגיה מאוד מפסידה - וזה מרגיז אותך? אתה בכוח מחפש סיבות למפולת נוספת שתציל אותך מהפסדיך או לפחות תגאל אותך מייסוריך על היזדמנויות שאבדו או לפחות תשיב לך איזה שמץ של חזות מקצועית - הרי אתה תופס עצמך כמקצוען - כאשר כל התחזיות שלך מתפוגגות ברוח?
בינתיים אמרים לך רבים - אתה רעש וצילצולים, אינך תורם דבר למעט המסרהחד גוני, הפשוט, הרדוד, הלעוס והממוחזר - יש בועה, המצב רע, הפסדתי הון במפולת - אבל אף אחד לא שילם את המחיר.
רבים רואים בזאת סטיה פסיכולוגית - אני רואה בזה קריאה לעזרה של אדם פגוע, נזקק ומתייסר.
אנא קבל את התנצלותי הכנה על שאולי פגעתי בך בעבר, זה לא יחזור יותר.