שלום חברים,
אלון רבוע כחול - נראת מצויין בראלי של 16% כבר, לקראת פריצת 1200 לאחר מכן היעד החדש הוא 1400-1500.
רמי לוי - מגמת עלייה לכל טווח זמן, היום שוב קביעת שיא חדש. קצת מעל רצועה עליונה - לקראת קניות יתר.
עזריאלי קבוצה - למרות השיא החדש במנייה ישנה סטייה במחזורי המסחר OBV יציאת כסף גדולה למרות רמות המחירים - זהירות.
בבילון - לא להתרגש מכל עלייה במנייה, מגמת ירידה, אולי לקראת תיקון טכני של עד 10% מעלה.
בזק - למרות פריצת 500 אג' המנייה במצב של קניות יתר, הייתי ממתין כעת לתיקון טכני ולאחר מכן היעד הוא 600 וצפונה.
מלאנוקס - היום בחו"ל פריצה לא משכנעת של 55$, מתחילה להתאושש ולהיות מעניינת מאוד לקראת קנייה.
קמהדע - היום סוג של איתות קנייה, גם במנייה זו סטייה כספית של מחזורי המסחר OBV הייתי נזהר. יעד כללי 44 שקלים.
מזור רובוטיקה - דיברנו על המנייה עוד כשהייתה ב 600 ואח"כ 1000 וכן הלאה עשתה עשרות אחוזים מעלה - עכשיו תיקון בדרך.
בי קומ - ראלי של 40% היעד הוא 3000 אג'.
לקראת איתות קנייה
דיסקונט השקעות - המנייה על רמת התמיכה ב 1170 אג' מאוד מעניינת טכנית למהלך, המתנה לעלייה במחזור גבוה (טריגר נוסף 1300).
טאואר - עדין מעניינת מאוד, שווה לעקוב אולי לקראת מהלך נוסף לאזור 30 שקלים.
אבנר יהש / דלק קידוחים - לקראת פריצת התנגדות שיא כל הזמנים במניות ואיתות קנייה.
כלכלית ירושלים - אולי האיתות הקרב הכי מעניין לקראת גל נוסף לאזור 28 שקלים, נדרש יום של עליות לאיתות.
פרטנר / סלקום - כנ"ל לקראת איתות קנייה נוסף לגל עליות נוסף - נראות מעולה להמשך הדרך.
בריינסוויי - למרות שרציתי מחזור של 20 מיליון מעל 56 שקלים, נלקחה לתיק בפלוס 12% בסיכון גבוה מאוד, יעד שלי 70 שקלים.
אינטרנט זהב - מעניינת מאוד ובמיוחד לאור חוסר בי קומ שכבר טסה 40%... אפשרית בהחלט.
סיכום
יש הרבה מניות מעניינות חשוב לעקוב.
בהצלחה,